Dobrá i když jsem nechtěl.
Plus pro sraz:
dobrý sprint jak organizace tak to že se konal mimo lidi a nehrozilo neštěstí
díky volné ploše možnost s autem si zablbnout a opět nikoho neohrožovat
dobrá jízda zručnosti ( na můj vkus trochu dlouhá a spíš taková rychlá rallye)
dobrý nápad s bufetem
super věc záchodky, a voda,
v neposlední řadě stan do kterého se člověk mohl ukrýt
zajímavý nápad s orientačním závodem
Dobré je to že letiště je větší než bechyně a díky travnaté ploše se "zevlující" lidé nemotali mezi sprinty a tak
mínus pro sraz:
vybírání vstupného. Mohlo se předvybrat už v pátek večer v kampu, nebylo podle mne nutné zjišťovat tolik dat o majiteli autu atd..
trošku hektická organizace každý se staral o svoji část ale nikdo nevěděl o všem
chyběla mi spanilá jízda. Klidně mohla být s návratem na letiště a vyhlášením vítězů
trošku drahý bufet. Klub klidně mohl zadotovat dopravu a energii na oplátku mohlo být levnější jídlo a majitel spokojenější
díky prvotní domluvě ( spaní v kampu) a následné nabídce možnosti spaní na letišti vznikly zbytečné problémy (přišli jsme slevu na kamp) organizátoři mohli spát na letišti z pátka na sobotu a v sobotu mohl být hlavní program v kampu ( možná můj osobní pohled z důvodu toho že s malým bych na letišti spát nemohl, na druhou stranu spousta lidi mladších starších bylo vděčno za možnost spaní v chatkách)
Myslím že zpestřením mohlo být i povožení za úplatu v Milanovém závoďáku ( jsem rád že se mi to podařilo nevšední zážitek)
chyběly mi zmiňované atrakce tzn motokáry, vyhlídkové lety (zmiňované v propagaci)
ubytování kamp. chatky o.k. jídlo taky o.k. ale sociálky stály za houby. Příští sraz pokud bude v příbrami by stálo za to se poohlédnout po něčem trošku kultivovanějším.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)