skusim niekde na burzach mozno sa nieco najde ozaj pozeral som fotky z tych zrazov bechyne ...trnava si tam aj ty?Marek píše:OT:
Je to relikvie, to bude celkem oříšek. Jedině sehnat někoho, komu se válí v polici.
ZAPALOVANIE
Moderátor: Moderátoři
Na všech Bechyňských srazech jsem byl.
Bechyně už je ale poplatná době, nyní jsou srazy už jinde (podzimní v Jedovnici u Vyškova a jarní byl letos poprvé v Příbrami). V Trnavě bývám i nebývám. Na prvních dvou srazech v Trnavě jsem byl, loni ne a zda budu letos, kdo ví........
Bechyně už je ale poplatná době, nyní jsou srazy už jinde (podzimní v Jedovnici u Vyškova a jarní byl letos poprvé v Příbrami). V Trnavě bývám i nebývám. Na prvních dvou srazech v Trnavě jsem byl, loni ne a zda budu letos, kdo ví........
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
diky za radu aj tak ho skusim zohnatLuděk Musil píše:1. Jo - tak tohle radio jsem v originále viděl pouze jednou. Před časem ho někdo dokonce nabízel v sekci Prodám (ale bylo ukamžitě pryč ...... a mám pocit, že prodejci byly málem i ruce urvány ). Takže, dle mého názoru, je to věc téměř nesehnatelná.bingo píše:nevies kde sa da zohnat orig radio do 1200?
2. Tohle radio je svým vlnovým rozsahem (střední a dlouhé vlny) v dnešní době nepoužitelné - chytíš na ně tak maximálně šumění.
L.
Pozn. moderátora: posléze promáznu. L.
nevies mi poradit,neukazuje mi naj km rychlost mi ukazuje...dakujemMarek píše:Na všech Bechyňských srazech jsem byl.
-
- Kontaktovat uživatele:
mno 12ku sem nikdy nemel, nicmene sem nejake rozdelal...a tachometry(ani nevim proc) sem si schoval...je to tachometr a pod nim tak 5obdelnikovych kotrolek:-)Myslim ze tacho je do 160km/h...proste na typ 2101/2102...
pokud vydrzis do nejakeho srazu tak ho muzu vzit, kdyz mi za nej koupis pivo tak sme vyrovnani...
pokud vydrzis do nejakeho srazu tak ho muzu vzit, kdyz mi za nej koupis pivo tak sme vyrovnani...
ok... asi pojdem do jedovnice este som na zraze nebol. k tomu pivu aj krepkaju treba vypit...Drobek81 píše:mno 12ku sem nikdy nemel, nicmene sem nejake rozdelal...a tachometry(ani nevim proc) sem si schoval...je to tachometr a pod nim tak 5obdelnikovych kotrolek:-)Myslim ze tacho je do 160km/h...proste na typ 2101/2102...
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
V tomto případě: celý panel = sdružený přístroj (ukazatel rychlosti, kilometrovník, palivoměr, teploměr, šest - vlastně sedm kontrolek). L.bingo píše:ale stale nevim ci cely panel mam ladu 1200..
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´