ste koliciMarek píše:Luděk Musil napsal:
jak je velká? L.
Luďku, vím, že jsi malinko starší ročník - leč věz, že výpočetní technika pokročila a doba, kdy pro mikropočítač stavěli desetipatrový dům, je dávno ta tam. Pravděpodobně se to dnes vejde do notebooku.
LADA 1800i - pokračování
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
-
- Kontaktovat uživatele:
... jj to byly casy, jedna klimatizovana mistnost ja, jedna klimatizovana mistnost operatorky ...Marek píše:Luďku, vím, že jsi malinko starší ročník - leč věz, že výpočetní technika pokročila a doba, kdy pro mikropočítač stavěli desetipatrový dům, je dávno ta tam. Pravděpodobně se to dnes vejde do notebooku.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Wolf píše:... jj to byly casy, jedna klimatizovana mistnost ja, jedna klimatizovana mistnost operatorky ...
A ventilátory na střeše, které když se roztočily, obyvatelé města mysleli, že je vojenský nálet.
A přitom ty krámy uměly maximálně násobilku .
Pozn. moderátora: A to už by snad stačilo, ne? Nejste už trochu OT? L.
Naposledy upravil(a) Marek dne čtv kvě 10, 2007 10:53, celkem upraveno 1 x.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
-
- Kontaktovat uživatele:
No je to plosak 6x3cm a nejaky ten kabelLuděk Musil píše:Určitě ji přines ........ jak je velká? L.Trevor píše:mam hotovu diagnostiku na jednobod mozem ju priniest na zraz
na druhu stranu je treba ktomu notebook so seriovym portom alebo nejaky pc kde je proste seriak a bezi natom windows
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Cestou do Příbrami jsem si v některých kopcích musel "pomáhat" LPG-em, protože N-95 to bez cvrlikání nezvládal.
V neděli, cestou domů z příbramského srazu, jsem natankoval stovkušelvípavr a chod motoru se okamžitě zkultivoval. Do kopců jsem již mohl přišlápnout akcelerátor a cvrlikání (detonační hoření) se nedostavilo.
Takže zvýšení oktanového čísla čerpaného benzínu (ale všichni jsme to věděli) bude u tohoto motoru nutností. L.
V neděli, cestou domů z příbramského srazu, jsem natankoval stovkušelvípavr a chod motoru se okamžitě zkultivoval. Do kopců jsem již mohl přišlápnout akcelerátor a cvrlikání (detonační hoření) se nedostavilo.
Takže zvýšení oktanového čísla čerpaného benzínu (ale všichni jsme to věděli) bude u tohoto motoru nutností. L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne pon kvě 14, 2007 08:35, celkem upraveno 1 x.