Náhradní díly na Kalinu
Moderátor: Moderátoři
Náhradní díly na Kalinu
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
umite nekdo rusky? jak se to da obenat do cech :
umite nekdo rusky? jak se to da obenat do cech :
Naposledy upravil(a) paves dne čtv srp 30, 2007 06:21, celkem upraveno 1 x.
paves:
a doplnil bych jen dokud vse funguje jak ma.
NO to je sice pravda ale.... kalina ma evropskou homologaci a tak je dost dílů který musí mít nejaké to E + číslo v kroužku a kdby ne tak o tom musí být v TP vyjímka....
no než tohle pujde na technickou ... to je doba....
Btw diky tomu že mi bylo proti srsti davat prachy nekomu aby zaridil technickou tak jsem si obcas uzil podobne buzerace až až.... no myslim ze jeden z duvodu proc si poridit nove auto je aby mel clovek od tehle buzerace pokoj...
a ucit se rusky ? no me se to docela hodilo..Nevim jak kalina ale desitka je takovy dodelej doma. Cesky psanou literaturu o tomhle aute asi nenajdes...
ale neboj da se bez toho taky dobrre zit a jezdit...
a doplnil bych jen dokud vse funguje jak ma.
NO to je sice pravda ale.... kalina ma evropskou homologaci a tak je dost dílů který musí mít nejaké to E + číslo v kroužku a kdby ne tak o tom musí být v TP vyjímka....
no než tohle pujde na technickou ... to je doba....
Btw diky tomu že mi bylo proti srsti davat prachy nekomu aby zaridil technickou tak jsem si obcas uzil podobne buzerace až až.... no myslim ze jeden z duvodu proc si poridit nove auto je aby mel clovek od tehle buzerace pokoj...
a ucit se rusky ? no me se to docela hodilo..Nevim jak kalina ale desitka je takovy dodelej doma. Cesky psanou literaturu o tomhle aute asi nenajdes...
ale neboj da se bez toho taky dobrre zit a jezdit...
-
- Kontaktovat uživatele:
nevite nekdo jestli se nekde daji sehnat svody bez katalizatoru na kalinu? ja neumim azbuku
Pozn. moderátora: původně to bylo o mlhovkách, ale předpokládám, že jsou již vyřešeny - téma přejmenuju.
Paves - uděluji Ti důtku za "nečistotu temat". L.
Pozn. moderátora: původně to bylo o mlhovkách, ale předpokládám, že jsou již vyřešeny - téma přejmenuju.
Paves - uděluji Ti důtku za "nečistotu temat". L.
Naposledy upravil(a) paves dne čtv srp 30, 2007 06:22, celkem upraveno 2 x.
-
-
- Kontaktovat uživatele: