5. jarní sraz Bechyně 2005
Moderátor: Moderátoři
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se vrátil z Bechyně. Pekné to tam bylo...fakt jo. Jsem totálně spálenej od sluníčka, letos už jsem si to asi vybral.
Ládínek dostal poštělováno (díky Luďku a díky Marku), akorát mi teď chcípá plyn, ale to já si zase doladím. Na druhou stranu jsem z Bechyně až do Plzně udržel Markovo tempo, a hlavně jednička a dvojka jesou teď raketový.
Jináč Marku, nevím, kudy jste jeli (na Slovanskou?), já jel přímo po Koterovský - neuvědomil jsem si, že Vinice jsou kousek pod Košutkou, navíc jsem se na tý čtyřproudovce docela zblbnul a chvíli jsem si nebyl jist, kde vlastně jsme, jinak bych vás vedl.
Všimli jste si kousek před Plzní toho "UFA"? U tý benzínky stála š120, a byla totálně obtažená zeleným neonem. Humus. Hirošima hadr.
Kemp nad jezem - perfektně chlazený pivo, jak mi pivo moc nechutná, tak tam bylo výborný (a to jsem ani neměl žízeň)!!!
A poslední poznatek: ty pseudozimní gumy, co mám, jsou nejspíš z nějaký brutální tvrdý směsi - v zimě klouzaly jako prase, ale teď v zatáčkách seděly jak přibitý.
Takže brou noc, zdravím a snad se mi pojede přijet i příště!!!
Ládínek dostal poštělováno (díky Luďku a díky Marku), akorát mi teď chcípá plyn, ale to já si zase doladím. Na druhou stranu jsem z Bechyně až do Plzně udržel Markovo tempo, a hlavně jednička a dvojka jesou teď raketový.
Jináč Marku, nevím, kudy jste jeli (na Slovanskou?), já jel přímo po Koterovský - neuvědomil jsem si, že Vinice jsou kousek pod Košutkou, navíc jsem se na tý čtyřproudovce docela zblbnul a chvíli jsem si nebyl jist, kde vlastně jsme, jinak bych vás vedl.
Všimli jste si kousek před Plzní toho "UFA"? U tý benzínky stála š120, a byla totálně obtažená zeleným neonem. Humus. Hirošima hadr.
Kemp nad jezem - perfektně chlazený pivo, jak mi pivo moc nechutná, tak tam bylo výborný (a to jsem ani neměl žízeň)!!!
A poslední poznatek: ty pseudozimní gumy, co mám, jsou nejspíš z nějaký brutální tvrdý směsi - v zimě klouzaly jako prase, ale teď v zatáčkách seděly jak přibitý.
Takže brou noc, zdravím a snad se mi pojede přijet i příště!!!
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se byl taky podívat v Bechyni.Splnily se mé předpoklady.Správná banda nadšenců a prima lidí.Dokonce jsem ani nemusel stát za kopcem svým Favoritem .
Jen jsem musel odjet dřív,než jsem plánoval.Holky se mi tam připálily(žena s dcerou)a ten můj čoklík se už taky uhřejval.Tímto se omlouvám všem,kterým jsem se nepředstavil(snad to vyjde příště).
Zkusil jsem i zajet do kempu.Sice jsem se tam malinko netrefil,ale nakonec to vyšlo.Je tam pěkně a slušně tam i vařej.
Takže závěrem.Když to příště vyjde,tak bych tam byl rád s váma na celej sraz a doufám,že už snad i se svojí Ladou.
Jen jsem musel odjet dřív,než jsem plánoval.Holky se mi tam připálily(žena s dcerou)a ten můj čoklík se už taky uhřejval.Tímto se omlouvám všem,kterým jsem se nepředstavil(snad to vyjde příště).
Zkusil jsem i zajet do kempu.Sice jsem se tam malinko netrefil,ale nakonec to vyšlo.Je tam pěkně a slušně tam i vařej.
Takže závěrem.Když to příště vyjde,tak bych tam byl rád s váma na celej sraz a doufám,že už snad i se svojí Ladou.
Ctirad
Já se vrátil teď po cestě jsem měnil ještě žárovku. Strašně moc bych chtěl ještě jednou poděkovat Markovi za oživení mého modrého hlemýžoidu, který po cestě domů jel i neuvěřitelných 140 do kopce a to na LPG! Dál bych moc chtěl poděkovat. Mušketýrovi za jeho čas, neb mě zachránil... A Tož tak. Jdu spat a hned zítra se pouštím do prvních zásadnějších kroků na 2106/1600. Dobrou noc.
Tak už zase v žižulu!
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že můj předpoklad ze sobotního rána, kdy jsem s každým mráčkem zajásal, že jedem, se naplnil. Letištní otevřená plocha je prostě při sluníčku průser, já bych to přežil, tříletý syn asi taky, manželka s reptáním, ale zdraví 3 měsíční dcery riskovat nelze. Sice se a pěkně mě to , ale nedá se nic dělat, vyjde to určitě příště.
A pro všechny účastníky, psal mi PAT (21044), že je nemocen, je mu moc líto, že na sraz nedorazil, máme se dobře bavit a mám vás VŠECHNY pozdravovat!
A pro všechny účastníky, psal mi PAT (21044), že je nemocen, je mu moc líto, že na sraz nedorazil, máme se dobře bavit a mám vás VŠECHNY pozdravovat!
Bílý LADA a okřídlená spol.
Sraz byl opravdu povedení a tady je i pár fotek:
http://ladaklub.com/srazy/bechyne/bech5/index.html
http://ladaklub.com/srazy/bechyne/bech5/index.html
Honza
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo letošní srazík byl až na to sluníčko perfektní...
Přítelkyně bohužel v pátek onemocněla a pak se mi tam pořád válela v autě,tak jsem si nemohl dát skoro ani jeden sprintík.Po příjezdu do Prahy jsem ale zjistil že to bylo štěstí....před barákem se mi totálně roztrhala hardy spojka(měsíc stará)...vydržela cestu do bechyně a zpátky...no hlavně že jsem dojel...
PS:Ještě jednou děkuji Luďkovi za seřízení...
Přítelkyně bohužel v pátek onemocněla a pak se mi tam pořád válela v autě,tak jsem si nemohl dát skoro ani jeden sprintík.Po příjezdu do Prahy jsem ale zjistil že to bylo štěstí....před barákem se mi totálně roztrhala hardy spojka(měsíc stará)...vydržela cestu do bechyně a zpátky...no hlavně že jsem dojel...
PS:Ještě jednou děkuji Luďkovi za seřízení...
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
současnost..felda v kombiku kvůli psu.