Výzva pro PRAŽSKOU kolonu:
Obsah tohoto příspěvku vybočuje z mého obvyklého způsobu, ale mám k tomu své důvody... Dnes nebudou žádné mapky ani popis trasy, která nás čeká, berte to jako v návodech na spotřební zboží, tj. "jak to leží a běží".
Odjezd kolony- pátek 11. 5. v 17:30 hod. Sofijské náměstí v Praze- Modřanech. Sraz na velkém parkovišti mezi obch. domem Prior a tramvajovou tratí, na toto parkoviště lze odbočit z ul. J. Jovkova a na ni ze čtyřproudé ulice "Generála Šišky" vedoucí souběžně s tramvajovou tratí.
Najít parkoviště není složité, leží v těsné blízkosti světelné křižovatky ulic Gen. Šišky a Čs. Exilu.
Kdo si bude chtít nakoupit před odjezdem, 100 metrů od OD Prior je Billa, kde jsou v pátek značné fronty, takže nákupčíci ať prosím přijedou dříve.
Trasa dále povede přes Komořany, Zbraslav a Baně, kde najedeme na rychlostní silnici R4 směr Příbram, kde je možno sjet na dvou výjezdech, Dlouhá Lhota je mezi nimi a sjezd dořešíme později dle situace. Vše je možno najít na
www.mapy.cz
Zastávky po cestě a ostatní dle situace, CB možná mít budu, možná ne.
Známky atd. neřeším, odjíždím v 17:30 z parkoviště směr R4 a kdo se chce přidat, může. Kdo se bude chtít setkat po cestě, tip na parkoviště a čas, přibereme, jedem dál.
Co jsem měl možnost vypozorovat, odhaduji úpadek pražské kolony oproti loňsku takových 80-90%, tak jsou stejně jakékoli velké plány zbytečné. Vím s jistotou pouze o dvou autech: Já a Ladalover...