http://www.youtube.com/watch?v=hhCyYjKu ... ed&search=
A stejně ty polský lokomotivy kazí ty šílený světla

Moderátor: Moderátoři
Když je strojírenský veletrh, tak tam jezdí vlaky běžně, je to zážitek, vidět na nejfrkventovanější silnici a křižovatce stát lokomotivu!!Až se přihlásí Tomáš, určo sem hodí fotky třeba brejlovca, jak se sune po KřížovéIvo píše:Brňáci, to se u vás děje běžně?
Tady je odkaz na další fotky http://fishki.net/comment.php?id=19131
No, jo co naděláš?, hlavně že tady u nás jsou i takovéto fešandy. Dokonce jsem se někde dočetl, že jí dodnes běžně používají v Kralupech n. Vlt., byla tam i fotka - vypadala stejně úžasně jako ta na tom obrázku jen jí chyběla ta hvězda. Ale už to nemůžu najít , vím jen,že to byly soukromé stránky nějakého týpka co se zajímá o veškerou dopravu u nás i ve světě. Měl tam hlavně MHD, ale mašinek tam měl také plnoLaďuša píše:Michal Pokorný: No jo, bobina, to je stroj! Ale viděl jsi, jak jí museli zkazit světlama dizajn, aby mohla zajíždět právě do Polska?
Ne-e nejlepší je Eso ř. 363, jak se mi jeden fíra svěřoval "když jsme tuto mašinu udělali, byli japonci ve střehu", co se týče estetičnosti tak u mě jednoznačně vyhrává laminátka ř. 230.Laďuša píše:Ale nejlepší mašina je stejně pelcháč 242!
Tak to budeš mít problém... oficiálně nelze...leda načerno nebo při nějakej akci...ale při akci se nesvezeš daleko..Víťa píše:Chlapáci, dá se nějak do mašiny dostat, třeba jako nějaký povolení?Já bych chtěl někdy jet někam v lokotce!!![]()
No jestli to bereš takhle, tak taková Gorila 350 je lepší, ne? A nebo Eso 362. A Laminátka 240 se tě nelíbí?Koko Loko píše:Ne-e nejlepší je Eso ř. 363, jak se mi jeden fíra svěřoval "když jsme tuto mašinu udělali, byli japonci ve střehu", co se týče estetičnosti tak u mě jednoznačně vyhrává laminátka ř. 230.
tak gorila je najlepsia po nasej modernizacii. robil som na nich 5 rokov.Laďuša píše:No jestli to bereš takhle, tak taková Gorila 350 je lepší, ne?
Tak to je dobra hovadina. Japonci v tej dobe jazdili na inych strojoch - to skodovka len zacinala dieslami a japonci uz snimi skoncili.Koko Loko píše:Ne-e nejlepší je Eso ř. 363, jak se mi jeden fíra svěřoval "když jsme tuto mašinu udělali, byli japonci ve střehu"
Ten člověk mimo jiné i vyprávěl, že má žigulíka a že je to super stroj, takže je jasné, že v tom má jasno a přehled, takže nepochybujiPisty píše:Tak to je dobra hovadina. Japonci v tej dobe jazdili na inych strojoch - to skodovka len zacinala dieslami a japonci uz snimi skoncili.
Laďuša píše:To Michal Pokorný: tohle by se tě mohlo líbit : http://www.vlaky.net/serv...?lang=1&id=1751
Tak to mam stejnej názor jako Koko Loko!Koko Loko píše:Ten člověk mimo jiné i vyprávěl, že má žigulíka a že je to super stroj, takže je jasné, že v tom má jasno a přehled, takže nepochybujiPisty píše:Tak to je dobra hovadina. Japonci v tej dobe jazdili na inych strojoch - to skodovka len zacinala dieslami a japonci uz snimi skoncili.. A to, že japonci jezdí na magnetických polštářích bych viděl jako slepou vývojovou cestu
.