Priora
Moderátor: Moderátoři
-
Priora
HMM,NO TAK TO JSEM TEDA ZVĚDAV JAKOU TO LADU SI VLASTNĚ KOUPÍM.?Mám v plánu koupi auta tak za 1-2 roky.V případě Priory jsem si řek to je přesně vončo,ale pokud to má být pouze přechodný typ do r.2010 tak se asi zaměřím na Kalinu combi,no ale do té doby ještě daleko.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Prioru si koupím tak v roce 2030 Bude-li se sem vozit..
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ale ta první fotka přístrojovky neni z Priory, ne?Ivo píše:Fotky http://fishki.net/comment.php?id=20166
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
take doufamzelvotron píše:Ale ta první fotka přístrojovky neni z Priory, ne?Ivo píše:Fotky http://fishki.net/comment.php?id=20166
VAZ 2104 1.3 1989
- Radek Nastoupil
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Heh, to jsou první fotky hatche (jsou to vůbec fotky?), kde Priora vypadá dobře. Sedan se mi nelíbí vůbec ... ale vypadá to, že volba padne nakonec stejně na Kalinu.radek mb píše:na tom sedanu Priora je víc znát ,že je to nástupce 2110,ten hatchback se mi líbí o dost víc (to vlastně platí i v případě desítkové řady,ačkoliv mam sedana)
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Pokud by LADA 2110 začala sjíždět z linky okolo roku 1990, a tato PRIORa okolo roku 1999 bylo by vše celkem na místě. Momentálně je to spíš dohánění nedosažitelného. Měli by už vyrobit pořádné auto a hlavně v odpovídající kvalitě a né dokola oprašovat totéž.... a to pomíjím že to mají vyrábět chvíli, jako nějaký přechodný model - škoda peněz. Měli dál vyrábět 2110 a přijít rovnou s něčím novým.
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA