Srbský sraz - ohlasy
Moderátor: Moderátoři
Tak jsem se taky probudil a jednohlasně můžem říct, bylo to SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR
Především bych chtěl poděkovat všem zůčastněným za super akci.
Marcelovi děkuju za ubytováni
Děkuju Radkovi za cestu do Břeclavi, Ivovi za cestu do cíle a zpět ve stejném pořadí...
Nesmim zapomenout na Romana, kterej se mě ujmul ve třičtvrtě na 5 ráno a odvezl mě z Prahy domu.
Děkuju všem za super sraz
Především bych chtěl poděkovat všem zůčastněným za super akci.
Marcelovi děkuju za ubytováni
Děkuju Radkovi za cestu do Břeclavi, Ivovi za cestu do cíle a zpět ve stejném pořadí...
Nesmim zapomenout na Romana, kterej se mě ujmul ve třičtvrtě na 5 ráno a odvezl mě z Prahy domu.
Děkuju všem za super sraz
Tak a je to za námi. Bylo to naprosto úžasný. Čeho jsem si od toho sliboval se mi dostalo. Děkuji všem za super zážitky. Zvlástě ale musím poděkovat Luďkovi, Luďkovi O. (doufám, že ruka je v pořádku), Ivovi a Marcelovi za pomoc při výměně prasklého ramena. Šwestka, jakožto nejstarší vůz na srazu, nás pěkně zaměstnala a připravila nevšední zážitek (Marcel si může ten kus dřeva, po kterém auto doslova kleklo, nalakovat a schovat do vitriny. Ještě může nalakovat a schovat to prdlý rameno . L.). V žádném případě ale nechci slyšet narážky na technický stav mýho vozu, já se do vozidel nikoho z vás také nenavážím. Fotky se mi snad i díky pomalému připojení podaří dát dnes na net, tak sem poté hodím odkaz. Odpoledne si ale ještě půjdu lehnout, protože jsem šel spát dnes o půl šesté ráno a ač to zní překvapivě, byl v práci.
Takže díky všem zůčastněným za společnost a Marcovi za organizaci. Je to jedna z akcí, na kterou se prostě nezapomene (a myslím, že Srbové na nás také budou dlouho vzpomínat).
Malá ochutnávka:
Takže díky všem zůčastněným za společnost a Marcovi za organizaci. Je to jedna z akcí, na kterou se prostě nezapomene (a myslím, že Srbové na nás také budou dlouho vzpomínat).
Malá ochutnávka:
Naposledy upravil(a) SalWador dne pon dub 16, 2007 17:02, celkem upraveno 3 x.
SalWador
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
V tom má pravdu. Zběžným pohledem se rameno zdálo býti v pořádku. Přezkoumávat pod drobnohledem opotřebení každého dílu vozidla před cestou by znamenalo ani nikam nevyjet. L.SalWador píše:...V žádném případě ale nechci slyšet narážky na technický stav...
Byla to vpodstatě akce "kulový blesk". Ráno jsme objeli místní (dva) kšefty - ani v jednom doličné rameno neměli. To přijelo někdy kolem poledního od Bělehradu. My mezitím vymontovali starý kus ..... ostatně celá akce je nafocena a natočena ..... takže obrázky i video budou - vydržte. L.
-
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
-
Nějaké moje fotky by jste měli najít tady: http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/00194 ... .27MB.html
Doufám že to bude fungovat.
Doufám že to bude fungovat.
-
- Kontaktovat uživatele: