osvetlenie kufra
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi i na 01 jsem to mel a pokud bych moc hledal, mozna bych to jeste i nekde nasel, pokud jsem to nevyhodil, nevim. W.Drobek81 píše:no u 01cky sem se s tim nesetkal, nicmene u 21061 sem to mel...dokonce sem si ho odmontoval nez slo pryc...jen ho najit...tusim ze to bylo na tu divnou zarovku(podlouhlou)...ale svitilo to dobre, stacilo to...
-
- Kontaktovat uživatele:
no je pravda ze mohly byt ruzne verze, trebas neco jako pro zapadni zeme jine modely tak obcas se mohlo neco zatoulat i na nase ojebane chudinky...Wolf píše:Kdysi i na 01 jsem to mel a pokud bych moc hledal, mozna bych to jeste i nekde nasel, pokud jsem to nevyhodil, nevim. W.
Ale co kus to original...myslim ze pro takove veci snad ani nemohlo byt nejake pravidlo...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Michal Pokorný
- Křečík Barbuška
Neviem ktorý rok výroby je na foto, ale aj ja mám takéto svetielko. Dokonca som takéto žlté káble našiel volne pohodené kedysi pod sedadlom v mojej 21053, r.v.1985 (asppoň ak ma pamäť neklame). Vychádzali zo zväzku káblov vedúcich do kufra. Vtedy som však netušil na čo tam sú.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Jen takový námět (sám jsem ho ve své bývalé 2103 dotáhl do úspěšného konce):
Do "hrany" víka kufru je možno (za pomoci drobných úprav ) vložit světélko z "B" sloupku staré řady.
Já sám si tam tenkrát dal (do těch obdélníkových výřezů) z každé strany zámku jedno. Ale už si nevzpomínám, jestli jsem na elektriku natahoval tři kabely, nebo jen dva. L.
Do "hrany" víka kufru je možno (za pomoci drobných úprav ) vložit světélko z "B" sloupku staré řady.
Já sám si tam tenkrát dal (do těch obdélníkových výřezů) z každé strany zámku jedno. Ale už si nevzpomínám, jestli jsem na elektriku natahoval tři kabely, nebo jen dva. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Udělal jsem si osvětlení do kufru protože původní se mi rozbilo, navíc svítí velmi málo, takže je to téměř nepoužitelné... Umístil jsem žárovky 2 x 10W do kulatých otvorů u hrany víka kufru a překryl průhledným matným plastem, do víka kufru jsem umístil snímač, ale musel jsem protáhnout dráty pod celým autem (vzhledem k už dříve dodatečně přidávanému drátu k mlhovce to nebyl problém) osvětlení funguje bezvadně, v noci je v kufru více světla jak ve dne
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hm, mě to nefunguje...... Mrknu se na to....časem....možná....
Má to svítit při potkávacích, nebo stačí obrysovky??
Má to svítit při potkávacích, nebo stačí obrysovky??
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný