Relé blinkrů
Moderátor: Moderátoři
Relé blinkrů
Nemáte někdo zkušenosti s tímhle ruským patentem ? Letos už mám třetí a je to furt dokola - vlevo bliká normálně, doprava rychle a po času přestane fungovat úplně . Mám dojem, že co jim lidi vrátí na reklamaci, to obratem zkusí prodat někomu jinému . Nešlo by tam relé z jiného auta nebo neoriginální ?
CLIO II
Astra Sport Tourer
Astra Sport Tourer
Mě se relé asi před dvěma rokama speklo.
Relé do Felicie tam pasuje patkama, ale má jinak zapojení takže nefunguje - pozor slepá ulice.
Relé do Felicie tam pasuje patkama, ale má jinak zapojení takže nefunguje - pozor slepá ulice.
Sk.
relé smeroviek
Minulý týždeň som ho menil za škodovácke, údajne z Favorita. Funguje normálne, len podľa údajov obsluhuje len jednu stranu, ruské aj výstražné svetlá teda obe strany naraz. Fungujú aj výstražné tak to nechám...Skalouš píše:Mě se relé asi před dvěma rokama speklo.
Kolik stálo? A to relé se nachází v pojistkovce a má symbol trojuhelníku?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
Tiez sa mi pokaslalo relatko
Stalo sa mi to tuto zimo pocas hnusneho snezenia a mrazu, tak som to priposoval zlemu vplyvu pocasia. Ale kazilo sa to postupne, nie naraz. Niekedy blikali, niekedy vobec, inokedy zablikali 2 krat a dost )
Svagor sa mi na to pozrel a naletoval tam nove relatko, lebo problem bol, ze to stare sa proste pokazilo (prerusovac bol v pohode). Potom som kupil aj original celu "ciernu krabicku" , no ta blika pomalsie, co ma stve, takze som tam vratil povodne s vymenenym relatkom a tamto mam do nahrady
Inak, poucil som sa, ze najlepsie je co najviac nahradnych veci nosit v skrinke, najma vsetky druhy poistiek, ked nieco prestane fungovat, treba hladat chybu najprv tam
Svagor sa mi na to pozrel a naletoval tam nove relatko, lebo problem bol, ze to stare sa proste pokazilo (prerusovac bol v pohode). Potom som kupil aj original celu "ciernu krabicku" , no ta blika pomalsie, co ma stve, takze som tam vratil povodne s vymenenym relatkom a tamto mam do nahrady
Inak, poucil som sa, ze najlepsie je co najviac nahradnych veci nosit v skrinke, najma vsetky druhy poistiek, ked nieco prestane fungovat, treba hladat chybu najprv tam