No je to moderní,líbí-nelíbí je to věc názorů,ale aspon si myslím,že většinu veřejnosti Lada docela překvapila a dala tak najevo,že když se chce tak by to i šlo a že nedělá jen tak nějaký 30let starý krabice..
Osobně bych volil poněkud konzervativnější tvary.
Ono ani tak nezáleží na tom jak to vypadá dnes, důležité je jak to bude vypadat za nějakých 10 let, v té době se to podle mě začne vyrábět, pokud se to vůbec někdy vyrábět bude - taková běžná praxe AvtoVAZu,že?
Rekl bych ze designova inspirace u konkurence prerostla bezne akceptovatelnou mez.
Tedy cesky receno okopirovali co mohli jen se divim ze poznali kam maj dat znak lode s kde zase vynechat ty kruhy od audiny )))
nevim jestli to nekomu vadi ... VW vi ze je ve hvezdach kdy se to bude v rusku vyrabet (a kdo vi jestli) a ze v te dobe se temahle autama zacnou plnit v evrope vrakoviste. Pokud rusove udrzi kompatabilitu mohlo by byt rusko zajimavym exportnim cilem pro auta zrala na recyklaci....
btw jsem zvedav jsetli se brzo dozvime že pod kapotou je novy motor spickove koncepce 2,0ФСИ
už jsem to psal jinde - to neni obšlehlý to prostě je skoro komplet audi A3 , patrně jako zkouška " a jak by se v evropě tvářili kdyby to "C" vypadalo takhle nějak ? "