Díly
Moderátor: Moderátoři
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Díly
Plzeňsko:
AM Moto, kousek od vlakáče - obstojný ceny, slušnej sklad.
Walter - vrakoviště Lada a Škoda - adresu si najděte na netu, mívaj tam úplně zdravý kastle, prodávaj i nový díly (ceny se mi ale moc nelíbily), starý díly z vraků vyjdou celkem slušně.
Citroen - Mají ještě originální seznam dílů Lada i s čísly. Seženou všechno, ale něco to stojí. Vystavujou hatchback - zblízka je to mnohem hezčí, než na fotkách! Stojí za to se jen zajít mrknout (byl jsem tam naposled v červnu, snad to ještě platí - na jaře).
Stod - vyhlášenej obchod, podle mě ale ceny nic moc - bez záruky, kupoval jsem tam jednou jen zadní dveře na 2101.
Tachov - klasika - Táborovo "kiosek" u gymplu. Člověk by neřekl, co všechno se tam vejde. A ceny má hodně slušný!!! Co nemá, objedná.
AM Moto, kousek od vlakáče - obstojný ceny, slušnej sklad.
Walter - vrakoviště Lada a Škoda - adresu si najděte na netu, mívaj tam úplně zdravý kastle, prodávaj i nový díly (ceny se mi ale moc nelíbily), starý díly z vraků vyjdou celkem slušně.
Citroen - Mají ještě originální seznam dílů Lada i s čísly. Seženou všechno, ale něco to stojí. Vystavujou hatchback - zblízka je to mnohem hezčí, než na fotkách! Stojí za to se jen zajít mrknout (byl jsem tam naposled v červnu, snad to ještě platí - na jaře).
Stod - vyhlášenej obchod, podle mě ale ceny nic moc - bez záruky, kupoval jsem tam jednou jen zadní dveře na 2101.
Tachov - klasika - Táborovo "kiosek" u gymplu. Člověk by neřekl, co všechno se tam vejde. A ceny má hodně slušný!!! Co nemá, objedná.
Naposledy upravil(a) dmatej dne čtv bře 17, 2005 16:45, celkem upraveno 1 x.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
...
Já měl na mysli i díly, ne jen práci. Fakt je, že Mysovo vůz je takřka zánovní, takže věřím:-)
Já mám 21053 z r. 1989, koupený sice jen s malou korozí, ale motor v pytli kroužky, rozvody, těsnění. Zeptej se Marka, jak to vypadalo:-) Blok naštěstí OK.
Pak mi ještě stojí na dvoře 2101, ta čeká taky na repasi. Jednoho krásnýho dne začala přetýkat vana, zjistili jsme, že je plná benzínu s olejem. Marek říkal, ať vyměním membránu palivovýho čerpadla. Jinak je prorezlá skrz naskrz (*1974) a kousek po kousku měním součástky.
No a vybavení se částečně dá počítat taky do servisu:-)
Neberte to tak vážně, to není dotazník pro finančák
Já mám 21053 z r. 1989, koupený sice jen s malou korozí, ale motor v pytli kroužky, rozvody, těsnění. Zeptej se Marka, jak to vypadalo:-) Blok naštěstí OK.
Pak mi ještě stojí na dvoře 2101, ta čeká taky na repasi. Jednoho krásnýho dne začala přetýkat vana, zjistili jsme, že je plná benzínu s olejem. Marek říkal, ať vyměním membránu palivovýho čerpadla. Jinak je prorezlá skrz naskrz (*1974) a kousek po kousku měním součástky.
No a vybavení se částečně dá počítat taky do servisu:-)
Neberte to tak vážně, to není dotazník pro finančák
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No,
nemysli si, ono těch 140km je taky štreka. Zvlášť když funguješ za 4500 měsíčně, z toho platíš nájem, telefon atd. Zbyva (pokud vůbec) nějakých 500, a ty zmizí samy. Makat, makat, makat.
Holt to studium se zatím moc nevyplácí....
Holt to studium se zatím moc nevyplácí....
Já mám jiný problém - o potížích a potřebách svého vozu vím. Na všechny plánované opravy mám veškeré díly nakoupené. Jediné, co mi schází, je chuť to opravit či vyměnit. Bohužel - už jsem se dostal do takové fáze, že mě přestává bavit na autě dělat. Moje aktivity nyní směřují zcela jinam (například přemýšlím, jak v autě bez zadních pásů upevním druhou autosedačku).
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)