Ozvučení auta Vaz
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To Turbo Zigi: Clovece ty ty subace stridas jak ponozky... Ten subac v tom plate je teda freeair, ze? Otazka, jestli je na to delanej a co na to rika, jestli civka nelita od dorazu k dorazu. Co takhle ten subac do kufru nejak rozumne zabudovat, nez zalepit cely prostor jednou krychlou uprostred. Nebo jeste budes v polocase stridat??? Ten subac na tom obrazku je asi 30cm? Za kolik jsi ho koupil a co to je zac, ctu tam nejaky GT series, ale to mi nic nerika? Taky zalezi co poslouchas za hudbu... duc duc zahraje i Globusovka...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Globusovku, jsem myslel repraky z globusu ci jinych "specializovanych" prodejen s autohifi...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz jsem zase zprovoznil hudbu v aute, ale 2x50W rms je fakt malo.... Bohuzel nejsou penize...
Není to tak snadné jak to vypadá, že? Já válčím s rezonancí snad všech dílů v autě. Nejvíce mě sere, že jak stojím, třepou se zrcátka a nic v nich nevidím. Jinak teď budu dávat tužší plato a řeším rádio-koukám po Pioneeru-má korekce se středama což mě láká a jednomu jsem to po montáži málem sebral-hraje pekelně.Ondra 07 píše:Tak uz jsem zase zprovoznil hudbu v aute, ale 2x50W rms je fakt malo.... Bohuzel nejsou penize...
Mitsubishi Colt 1,5GLX
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To ja jako kdyz reknes ze se ti libi ten Ford... nejaky model?denis píše:koukám po Pioneeru
No, potřebuju citlivý tuner, potřebuju CD s MP3, kde není slyšet cvrlikání při načítání (skoro všechny Roadstary atd-levný shit) a výstup ne zesilovač. V neposlední řadě, Pioneer má asi jako jediný korekce basy-středy-výšky. Equalizér je sice hezký, ale než to přenastavím a ty jejich přednastavené blafy mě neberou.
Tudíž, pokud mi najdeš vybavenější rádio za těch 3200kč, které nebude od značky Sony, možná budu přemýšlet, protože tu dynamiku jiné autorádio za ty prachy neukázalo.
Tudíž, pokud mi najdeš vybavenější rádio za těch 3200kč, které nebude od značky Sony, možná budu přemýšlet, protože tu dynamiku jiné autorádio za ty prachy neukázalo.
Mitsubishi Colt 1,5GLX