Kolony na místo srazu
Moderátor: Moderátoři
patraci ja se ucim kurna drtim drtim dufam ze to spravim ak nie tak som debil a mozem sa hambit
Jaano sa tesim na Stana kurva som ho od jesene nevidel! ho pozdravuj
skocime pozret aj do garaze na chvilku? spravime andrejovi velku radost
pocakaju chalani v garazi a my jaano skocime zatal pre janku dobre to bude tak lepsie myslim
Jaano sa tesim na Stana kurva som ho od jesene nevidel! ho pozdravuj
skocime pozret aj do garaze na chvilku? spravime andrejovi velku radost
pocakaju chalani v garazi a my jaano skocime zatal pre janku dobre to bude tak lepsie myslim
3 VAZy z Olomouce
Po krušných a útrpných nepodařených registracích na toto fórum se mi to dnes podařilo. Povalíme do Brna 3, s Luďkem jsem mluvil a toto je víceméně pokusné sdělení ešivá to funguje jak má...
Tak už zase v žižulu!
- Křečík Barbuška
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
To bude mazeeeeeec. z Brna a okolí plus Slovensko kolem 13ti aut..... Bombaaaaaa. Takže pokud se mi nikdo neozvete na 602 557 331 během dneška nabo zítra dopoledne, tak na Aralu čekám já pouze na kluky ze Slovenska a pak pádíme směr Pelhřimov. Nehledě na to v kolik se tam sejdeme. Odjez bude jak kluci dojedou.Luděk Musil píše:Tak, tak. Vše správně. V seznamu přibývají tři olomoucká auta a možná jedno z Lískovca. L.Tomáš píše: přesně... ALE 16:30 ODJEZD..takže sraz bych viděl zítra v 16:00
PS: Máte někdo přehled o tom, kolik se nás sejde v Pátek v Pelhřimově??? Abychom tam nečekali zbytečně, nebo naopak abychom někomu neujeli. čítám že se tam sejdou obě kolony z Brna a Slovenska plus kdo???
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
SalWador píše:Jasne, to souhlasi. A co prazaci? Naberem je nekde cestou? Pokud dobre pocitam, to by bylo celkem pres 25 aut !!! Ááááááááá!Luděk Musil píše:+ kolona z východních čech - počítám cca 5 aut. L.
Pokud s náma budou " kamarádit" tak v Pelhřimově zejtra mezi půl sedmou a sedmou asi. To bude mazec..
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: