5. jarní sraz Bechyně 2005
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
Ahoj, jsem vcelku čerstvý majitel "žigula". Stařičká 2101. Chtěl bych s vámi na sraz, ale mam velký problém. Rozbil se mi karburátor. Drží vysoký otáčky na volnoběh = nevrací se mi plyn. Něco se mi tam seklo a prý je to na výměnu... Novej karbec mam, ale nemá mi ho do pátka kdo vyměnit a na servis nemam
Jsem z Českých Budějovic, takže bych tam dojel, ale asi bych si tam s Vazem moc neužil. Nenašel by se nějaký dobrák co by mi to tam vyměnil??????? Nejlépe už v pátek.
Byl bych hroooozně vděčnej.....
Jsem z Českých Budějovic, takže bych tam dojel, ale asi bych si tam s Vazem moc neužil. Nenašel by se nějaký dobrák co by mi to tam vyměnil??????? Nejlépe už v pátek.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
...petrzelam píše:Ahoj, jsem vcelku čerstvý majitel "žigula". Stařičká 2101. Chtěl bych s vámi na sraz, ale mam velký problém. Rozbil se mi karburátor. Drží vysoký otáčky na volnoběh = nevrací se mi plyn. Něco se mi tam seklo a prý je to na výměnu... Novej karbec mam, ale nemá mi ho do pátka kdo vyměnit a na servis nemam
určitě ti někdo pomůže...já s sebou beru tak 5 karbeců takže určitě něco vymyslíme dojeď...ale v ten pátek to vidím zle
Jo? tak to by bylo v pohodě. Tak do soboty bych to nějak vydržel. Kdyžtak až uvidíš žigula asi v pěti odstínech šedivý tak jsem to já. Mam ho chvíli a maturuju, takže na nějaký upravy jsem se nedostal... Ale ten karbec mě vážně štve. Jezdí mi to ve městě za 15litrů!!!! Na dálky se to tolik nepozná tak já dorazim a uvidíme tam. Díky moc...
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No chtěl jsem napsat vezmi flašku ferneta a marek tri ho určitě rád vymění a seřídí. Jinak náhradních dílů tam bude asi přehršle. Beru ssebou hromadu rozdělovačů plus hromadu dílů na prodej. Pokud se mi vlezou do auta.Marek píše:S radostí si Tě vezmu do parády. Patnáctilitrová spotřeba je u Lady běžná - ale na 200 kilometrů !!!
Marek píše:S radostí si Tě vezmu do parády. Patnáctilitrová spotřeba je u Lady běžná - ale na 200 kilometrů !!!
Díky moc, ale jak to tu tak sleduju,tak stejně ti asi nezbyde moc času. Dneska se nabíd kámík, že by mi to nejspíš udělal, takže VAZ by měl být v cajku.
Už se tam těšim. rád poznám lidi se stejnym zájmem. U nás v čb jsem se nějak nesetkal s pochopenim pro Žigula..... Prý mam tu starou plechovku hodit ze skály.... Blbci........
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak lada sraz je pro mě snad zachráněn tak jsem provedl dnes jediný předstartovní zásah - tj docentroval jsem přední kolo aby se samarka při kilu nechovala jako vybrátor a taky jsem trochu opucoval ráfky
a mám pro vás další tuningovou píčovinku - neonovej (modrá barva) rámeček pod RZ docela pěkný - kdyby někdo chtěl ! za 500
Ostatně jsem zcela dutej (nezaměstanej) tak beru skoro všechny cajky, serepetičky, tuningy a trička ... tak doufám že si aspoň někdo vyšetříte nějakou kačku na tyhle věci abych měl večer aspoň na pivo
www.samara.wz.cz
a mám pro vás další tuningovou píčovinku - neonovej (modrá barva) rámeček pod RZ docela pěkný - kdyby někdo chtěl ! za 500
Ostatně jsem zcela dutej (nezaměstanej) tak beru skoro všechny cajky, serepetičky, tuningy a trička ... tak doufám že si aspoň někdo vyšetříte nějakou kačku na tyhle věci abych měl večer aspoň na pivo
www.samara.wz.cz
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Já beru taky co poberu - dokonce má 1500 hlavu - stav si ale posuďte sami a cenu taky. Kdyžtak udělám aukci
Uvidíme, co najdu, nechte se překvapit . Nic moc to ale nebude - co si kdo vezme, má to mít za nějakej skromnej smluvní poplatek, zbytek asi vyhodim.
Uvidíme, co najdu, nechte se překvapit . Nic moc to ale nebude - co si kdo vezme, má to mít za nějakej skromnej smluvní poplatek, zbytek asi vyhodim.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
-
- Kontaktovat uživatele:
kvalitní zboží za rozumné ceny jistě... smluvní si rozmyslím až v podvečer pokud se ukáže že nemám na pivoStanda píše:Tak to já kdybych mněl brát všechno co doma najdu,tak pojedu minimálně se soupravou.
To Tom:Doufám že vezeš kwalitní zboží a za velmi rozumné a smluvní ceny.Pak budu tvůj první zákazník.
Stenly
ne, seriozně, některý věci se mi tak líběj že to přece kurwa nemůžu bohajeho prodat za míň než jsem to koupil - a tak mi tu ležej 3 regály věcí
ale o některejch věcech bude jistě možno se dohadovat
tedy doufám že nikdo se nebude chtít dohadovat o čepičkách ventiků za 60 korun - to by mě nasral
sorry za OT