Vážení, kotel skončil a další plánování začíná. Dnes jsem projížděl dohodnutou trasu pražské kolony, výlet se vůbec nepovedl, jsem naštvaný a cesta se mi ne nelíbila, ale přímo zhnusila.

Cesta až do Davle a Štěchovic jakž takž ujde, i když znám lepší a hezčí cesty, ale co následuje potom je úděs.
Provoz sice téměř žádný, ale zato úzké a rozbité silničky, silnice 2. třídy po minutí odbočky na Slapy vypadá jako na třídu 10, průjezd Novým Knínem kdy téměř pravým předkem lížete jeden dům, levým zadkem druhý, přitom se z jedné strany vyhýbáte slepicím a z druhé psovi, aby vám ze třetí do cesty málem skočili místní strécové, byl také "povedený" a přehledný... V Dobříši jsem 4x zabloudil, za Dobříší nanicovaté a mizerné silničky s opilými cyklisty až po okolí Dlouhé Lhoty, tam už je to lepší.
Po celou tu dobu jsem tiše záviděl těm, co už mají koupenou dálniční známku, protože tuto cestu- necestu bych už zpět nejel ani náhodou. Jestli tam má jet pražská kolona, tak potěš pánbůh, co nás to (resp. hlavně mne) nad tou mapou napadlo...
Takže dávám 2 pozměňovací návrhy:
a) změna trasy přes Řevnice, kilometrově v podstatě stejné, ale taktéž asi stejně naprd, detaily případně později
b) nejlepší cestou by zkrátka byla ta rychlostka na Příbram a sjetí poblíž Dlouhé Lhoty- ze všech možných variant si myslím nejlepší (a musím přiznat i nejhezčí) silnice tohoto kraje, takže se přimlouvám za tuto trasu, kdo nemáte, tak si pořiďte známky a nebudeme blbnout v těch prdelákovech,

ale pojedeme v pohodě a klídku jen s většími odstupy pořád rovně až na letiště.

Nedá se nic dělat, je to asi nejlepší možná varianta.
Jak chcete, čekám na ohlasy...