Taky jsem jim to psal, prej na to nemaj cas a zda se jim to moc slozity. Proste asi naky talenti.dmatej píše:Proč to nehoděj sem na fórum?
Kolony na místo srazu
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem ti na mail. Záleží kudyma chtějí jet. Jestli po dálnici tak buď přijedou do Brna a můžou jet s náma. Nebo ¨můžou jet po okreskách s Luďkem a nebo je možnost že se spojíme na sjezdu z dálnice exit Pelhřimov.SalWador píše:Taky jsem jim to psal, prej na to nemaj cas a zda se jim to moc slozity. Proste asi naky talenti.dmatej píše:Proč to nehoděj sem na fórum?
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Čmel čteš co píšu??? Buď můžou přijet do Brna a jet s náma aby tam trefili. Nebo jet po okreskách s Luďkem, pokud nemají dálniční známku a nebo na exitu na Pelhřimově....čmelák píše:no ja som myslel ze sa vsetci stretneme na tom exite pelhrimov! aj dalnicni kolona aj okreskova. ja este neviem kade pojdeme s jaanom ale myslim ze po dalnici lebo
A)je to lepsie
B) ideme s majom
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Hoši Kurva já se těším jak malej Jarda.dulik píše:Chvala bohu som zohnal dvoch kamošov, ktorýí sa radi pridajú za účelom spoznávania......
Inak ešte neviem či náhodou tiež nepôjdeme cez NR vyzdvihnúť kamoša čo tam študuje. Ked tak učiníme dám vediet že sa niekde stretneme a " pojedem spolu do čechy do Brno "
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Dálniční je drahá jako prase (15dní = 200Kč, kratší není) a v pátek odpoledne bude provoz jako kráva - tahle dálnice bejvá samá bouračka, asi bych se jí radši vyhnul. Asi bych jel radši od Brna přes Třebíč a Jindřichův Hradec (a taky je to asi o 30km kratší).
Ale jak myslíte, já jedu z druhý strany, tak tam je to vyřešený
Naposledy upravil(a) dmatej dne úte kvě 17, 2005 18:17, celkem upraveno 1 x.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
v pátek odpoledne to bude nářez...jed po dálnici má smysl jen pro ty co maj 5q a valej min. 110km/h...jinak tam nemáš co dělat....já to vidím v klídku 80-90 se sluncem v zádechdmatej píše:Dálniční je drahá jako prase (15dní = 200Kč, kratší není) a v pátek odpoledne bude provoz jako kráva - tahle dálnice bejvá samá bouračka, asi bych se jí radši vyhnul. Asi bych jel radši od Brna přes Třebíč a Jindřichův Hradec.