![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
mmj termín je právě pro tohle posunutý na 11-13.5.2007 protože se to začíná dost plnit i zahraniční účastí a byl by problém s místama ubytování
Moderátor: Moderátoři
Takže jak? Platí tedy které datum? Mně je to teda srdečně jedno, ale aby se tu dotoho nevnesl ještě větší zmatek...Patrac píše:mmj termín je právě pro tohle posunutý na 11-13.5.2007
IUž se to snad všude opravilo sraz je 11-13.5.2007Vašátor píše:Takže jak? Platí tedy které datum? Mně je to teda srdečně jedno, ale aby se tu dotoho nevnesl ještě větší zmatek...Patrac píše:mmj termín je právě pro tohle posunutý na 11-13.5.2007
Honza 21061 píše:ale nebráním se stoupnout mezi auta v nejhorším stavu
Petra píše:Jojo cedulky byly fajn. Co takhle si je pověsit ještě kolem krku!!!
Luděk Musil píše:Už se věnujte rozumnějším věcem (než takovým ptákovinám). [/color]
Cisla jsou to jiste uchvatna, realita ale nakonec muze byt jina. Nadseni pro 1. srbsky ladasraz take po case opadlo.fritsche píše:Jste s tím srozumněni, kdybychom přijeli s ca. 30 auty a 40 osobamy?
Ano. Ceduli v (na) autě schvaluji. Při větší účasti to bude rozhodně ku prospěchu věci. Co se týče cedulek na krk, na čeloKoko Loko píše:Nebylo by to špatné.Pavel04 píše:Takze mam to chapat tak ze o cedulky na clony v autech je zajem?
Po jedovnicích klidně. Měl jsem strach že budu za blbce ale druhý místo není tak špatnýPšenda píše:Doufám že letos jízdu zručnosti pojede co nejvíce lidí, protože jsem se rozhodl že dávám do placu jako první cenu sportovní volant OBA, co jsem měl v autě. To už by mohlo přilákat více lidí.
teda to je ulohaTeepee píše:Myšo: místopředseda LADAklubu CS, o.s.