Pozor já neříkám "Starý plečky" Já říkám že když najdu auto, který má najetý 160tKm, celou dobu není garážovaný a je skoro 13 let starý ( i když už je mírně rezavý) tak je na tom lépe než auta o polovinu mladší se stejným nebo menším počtem najetých kilometrů.To už o něčem svědčí. Navíc je i spolehlivý. Což se o spoustě aut říct nedá... Takže stará plečka pouze z pohledu stáří. Ale nikoliv kvality. Možná že právě o kvalitě by si mohli výrobci s konstruktéry Lady popovídat.Jenže to zastáváme jako názor my. Nikoliv prodejci, kteří mají zájem prodat co nejvíce nových aut. Náhradní díly je neuživí. A to neznamená že když 01-07 jsou kvalitní auta že třeba stejně kvalitní budou i následující modely... PRstě jsem chtěl říct, že pro prodejce to není zajímavý. Což je si myslím škoda..Ctirad Vyskočil píše:Víš,já si myslím,že o tom to neni.Navíc to,že ty,jak ty říkáš,¨starý plečky¨ ještě jezděj a jsou v takovém stavu v jakém jsou,svědčí o tom,jaký jsou to auta.Toho by se snad taky dalo využít.Třeba pro reklamu.Jinak by se měli dostavit i snad nové modely,takže by to mělo být setkání několika generací Lady.
Prostě si myslím,že je to o tom,jak se k tomu kdo staví.CS AUTOLADA mi zatím nepřipadá jako podnik s přemírou nadšení.No uvidíme,necháme se překvapit.
5. jarní sraz Bechyně 2005
Moderátor: Moderátoři
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Pátrači,no vidíš,že si rozumíme.Já těma ¨starejma plečkama¨taky nemyslel nic špatnýho.Právě naopak.A právě toho by se dalo velice dobře využít v reklamě.U žádnýho novýho auta nikdo neví,jak dlouho vydrží.Ale pokud předešlé modely držej tak jako Lada,tak proč toho nevyužít.
Ale to jsou jenom moje úvahy.Dovozce se k tomu ale asi staví jinak,protože jsem zatím neviděl žádnou snahu o zvýšení prodeje.A my jim vlastně nabízíme reklamu zdarma,když se to tak veme.(já teda zatím ne )
Já osobně,kdybych prodával auta(a je jedno jaká),tak pro zvýšení prodeje udělám maximum.Vždyť se od toho přece odvíjejí i moje zisky.
Ale to jsou jenom moje úvahy.Dovozce se k tomu ale asi staví jinak,protože jsem zatím neviděl žádnou snahu o zvýšení prodeje.A my jim vlastně nabízíme reklamu zdarma,když se to tak veme.(já teda zatím ne )
Já osobně,kdybych prodával auta(a je jedno jaká),tak pro zvýšení prodeje udělám maximum.Vždyť se od toho přece odvíjejí i moje zisky.
Ctirad
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tak nám předpovídaj na pátek a sobotu zataženo, ale 21 stupňů. To je podle mě blbost, teploty obvykle přibližně seděj, ale při 21 bych to viděl spíš na bouřky a přeháňky, jinak pěkný počasí.
Uvidíme, ještě je brzo, tak ve středu už to bude mít větší váhu....snad to vyjde
Uvidíme, ještě je brzo, tak ve středu už to bude mít větší váhu....snad to vyjde
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, trapte své Vladimíry, beru lopatku a smetáček (abych po kolizi tu hromadu šrotu nametl na lopatku a za stálého míchání vsypal do škarpy).
Ne ne, je to žert, pochopitelně!!! Rád se pobavím a podívám, neb vím, co Lada dokáže (a zejména co vydrží!!!).
Ne ne, je to žert, pochopitelně!!! Rád se pobavím a podívám, neb vím, co Lada dokáže (a zejména co vydrží!!!).
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)