skuste pozret sem mozno nieco najdete.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
alebo nechcete si ho hned kupit?
http://www.okura-auto.co.jp/rw/doc/re.html
alebo po rusky citajucich
http://www.volnovoidvigatel.spb.ru/p23.htm
Moderátor: Moderátoři
ty prvni modely neměly ve predu blinkry ale svetla ale ted nevim jake ale zda se mi za parkovacky nebo neco takehoSalWador píše:Tak tohle mi prislo:Pája píše:Až budou fotky a nějaký tech. údaje, tak se prosím podělíš viď?
------------ Původní zpráva ------------
Od: antipov <antipov@quick.cz>
Předmět: Re: wankel lada
Datum: 05.2.2007 18:27:46
---------------------------------------------
Nazdar,
všechno je v háji...byl jsem tam o víkendu i s foťákem..když jsem přijel tak mi ten chlap povída, že ho prej naboural a zrušil ho totál...bohužel jsem to auto neviděl...když jsem se ho ptal, jestli by nebylo na prodej, řekl mi, že už ho dal sešrotovat..přijde mi to divný...jestli nekecá..takže jsme asi přišli opravdu velmi cenný historický kus..podle toho jak to vypadalo..jednalo se o auto z první poloviny sedmdesátých let..protože mělo ještě ve předu bíle blinkry..sice už načně zašlý a starej nápis žiguli...Toť asi vše..mrzí mně, že jsem ten foťák neměl dřív..fakt smůla..dost mě to štve..ale štvě mně i jeho podivný jednání..
žigulům zdar
Slávek
Ty první modely měly vepředu blinkry mixnutý s obrysovkamaDannyVengi píše:ty prvni modely neměly ve predu blinkry ale svetla ale ted nevim jake ale zda se mi za parkovacky nebo neco takeho
videné na vlastne očiLaďuša píše:BA3 4132 (VAZ-21059, 21079) 140 koní (103kW), 186 Nm, 1308ccm, 180km/č, 0-100 za 9s, spotřeba 90/120/město 7/10/12,5l
Nevěř tomu . F. Lada dodnes vyrábí Wankelovy motory pro letecké použití v UL letadlech a také v kategoriji Experimentál . Motory jsou poměrně spolehlivé , Průmněrná zivotnost do poruchy je v přepočtu 150 000 km .DannyVengi píše:Běžný zákazník tak ale neučiní, protože životnost wankelů od Lady je prý pouhých 20 000 kilometrů.
A to je mi zajímavá informace . Tušíš jak je mazaný Wankel ?Maysner píše:zacne brat olej cca po 100tkm
ja ee. ale od znamyho kamarad si RX-8 porizoval, a na nakym jejich foru todle resiliSaša píše:A to je mi zajímavá informace . Tušíš jak je mazaný Wankel ?Maysner píše:zacne brat olej cca po 100tkm