přídavná převodovka -- vyskakuje uzavierka

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
baron

přídavná převodovka -- vyskakuje uzavierka

Příspěvek od baron »

Zdravím, mám problém s vypadávajúcou uzávierkou. Zaradiť ide bez problémou, prejdem asi 500m a páka mi vyskočí dopredu. Pokiaľ ju držím rukou, tak ide bez problémou. Díki za odpovede.
Naposledy upravil(a) baron dne úte říj 13, 2009 08:45, celkem upraveno 1 x.
marty

Příspěvek od marty »

ja bych si typnul na silentloky přidavky to by byl lepši varianta nebo ta horši špatná ve vnitř vymačkaný aretace. nic si z toho nedělej mne jí to vyhazuje taky když zůstanu nekde vyset a lomcuju s tim abych vyjel ale při tom lomcovaní jsou střašný stosi tak my jí to vyhazuje a ani jí tam neudržim jak se tam mlátí. skus se zamneřit na to jestli vypadne jen tak nebo při nejakym štosu jestli sebou moc nehází a nevyrazí se o kasly
hush

Příspěvek od hush »

Nechcu nic rikat :) ,ale aby se vyrazila o kastlu to uz by se musela sakra trepat
baron

Příspěvek od baron »

Pridavna prevodka sa vôbec netrepe, pri jazde uzavierku uddržím v pohode jedným prstom.
Nivka má najazdené 30tis., majiteľ predomnou ju vôbec nepoužíval, možno si to časom sadne.
marty

Příspěvek od marty »

taky se třepe jak blázen ja sem stotiž strašně línej vylejzat z auta tak dělám co jde abych nemusel z auta občas mam pocit že jí přetrhnu a vymačkaný silentbloky si ještě přidaj. nejsem si teda jistej že jí vyrazí kasle nebo neco jinyho ale při lomcování vyskakuje. ale to nejspíš nebude baronův případ tam bude zakopanej pes spíš v přídavce
marty

Příspěvek od marty »

to jsi mnel říct hned že maš nový auto ja mam najeto přes 400 000 tak už se tam dějou trochu jiný věci u tebe by mnělo stačit seřídit aretaci ale mam špatnej pocit že musí přídavka ven a rozebrat ale ješte jsem se v přídavce neštoural tak nevym jak je to tam řešený
baron

Příspěvek od baron »

Rozhodím to na jar až u nás zlezie sneh, teraz auto potrebujem. Dík za odpovede. :idea:
Dusan

Příspěvek od Dusan »

no len neviem ci tu uzavierku nebudes dost casto potrebovať :D
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“