ale tak ... i když vleze ... přijedu alespoň jako loni - na jednu noc a jeden denNulašestka píše:Právě.Vašátor píše: snad mi dotoho nevleze škola jako loni....
Sraz si přece nenecháme utýct!
Moderátor: Moderátoři
ale tak ... i když vleze ... přijedu alespoň jako loni - na jednu noc a jeden denNulašestka píše:Právě.Vašátor píše: snad mi dotoho nevleze škola jako loni....
Dobra maestro ja jsem se chtel jenom zeptat, kdyby chybel nejakej kibic tak ja se hlasim kecani mi jde... ale takovych tu je ze?...Myso píše:ecko bude, hlavne do toho moc nekecat
No s jízdou v terénu opatrně. není to tak dávno co v Bechyni jeden snaživec s Nivou rozoral nějakýmu chlapíkovi pole s bramborama.. a pak statečně ujel.Martin Kalenda píše:A co nivaři, pro ně j taky nějakej "sprint"?
Tak tak, brzy přijde chvíle, kdy vyhlásíme jakéže (tradiční) disciplíny na srazu chceme. A asi zavedeme extra témata pro každou z disciplín, kde očekáváme nutnou domluvu tradičních "pořadatelů".Myso píše:secko bude, hlavne do toho moc nekecatOndra 07 píše:Skoda ze tam neni nejaky aspon maly okruh ci slozitejsi draha...
Super napad, myslis ze takhle se sezene vic lidi co pomuzou.Teepee píše:A asi zavedeme extra témata pro každou z disciplín, kde očekáváme nutnou domluvu tradičních "pořadatelů".