I.SRBSKÝ Ladasraz

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

JmJ píše:
Myso píše:tak im navrhnime nech seru na vlastny zraz, sak sa ani zorganizovat nevedia :) a nech dojdu radsej na II. International meeting v Pribrami :mrgreen:
ja sem chtel jet do sveta :cry:
Do sveta sa chodi v lete a nie v aprili :P To by som bol za, niekde k moru :wink:

Cim dlhsie nad tymto tu rozmyslam, tym vacsia volovina mi to pripada. Ovela jednoduchsie by bolo keby sa cele osadenstvo srbskeho Ladaklubu zlozilo do troch aut(kedze prevazne ani nie su zo Srbska, inak by vosli do jedneho :P ) a proste prisli do CR na medzinarodny...

Definitivne odo mna: tohto sa nezucastnim.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Hnojar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hnojar »

Mno je možné jim to navrhnout........... .počkáme jak se to vyvine, navrhuji do konce února........to je dost času pro ně aby se nachystali a pro nás abychom se rozmysleli. an druhou stranu, všichni nějak začínají, a pokud vím je zájem abychom my přijeli tam a pak oni k nám .... dělat z čech pupek světa ve smyslu - " hloupí srbi, serte na to , jedině u nás je zábava " mi připadá příliš nacionalistické. Já sám se těším na avizovanou návštěvu Bělehradu, kdo z vás tam někdy byl ? Je však ke zvážení termín, i já bych uvítal léto........ ale kurňa ...já jedu a kdo nejede, není echt LadaMagor :lol:
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Po střízlivém vyhodnocení svých příjmů a povinností přicházím k zjištění, že si budu muset vystačit s "českolslovenskou" scénou :lol: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Čím víc o tomto přemýšlím, tím míň se mi chce jet na prozatím nezorganizovaný sraz. Uvidíme jak se vyvine dál :D.
Spíš mě tak napadlo, jesli by nebylo lepší něco podobného zorganizovat třebas v létě, s tím rozdílem, že by se vyrazilo např. na celý týden a protáhlo se to k moři či podobně. Kolona žigulíků brázdící Evropu... myslím, že by to stálo alespoň za uváženou. Vzít svoje rodiny, známé, kamarády, naskládat se do žigulů a udělat si pěknou Lada dovolenou. Osobně, když už jedu takovou dálku, rád si cestu vychutnám se vším všudy než jen za volantem. Spíš preferuji klidnou pohodovou jízdu s vícero zastávkama, než se někam hnát, tam pobýt dva dny a hnát se zase zpět.
Tímto však nechci nějak zpochybňovat Srbský Ladasraz. Pokud bude stejně dobře zorganizovaný jak náš I.Mezinárodní a bude jisté, že to nebude pouze Česko-Slovenský ladasraz v Srbsku, nemám námitek. 8)
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Vašátor píše:...Kolona žigulíků brázdící Evropu...
:goodman:
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Hnojar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hnojar »

Co jsem tak koukal na fóru tak se asi nebude jednat o čs sraz v srbsku ale spíš o sraz mezinárodní :) ale zatím se držím toho dát jim čas, konec února je podle mě optimum, na to aby nám řekli kde co a jak, jen jsem z té jejich hatmatilky pochopil že tam budou maďaři a bulhaři.....
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

No nic to nemění na tom,že jestli se k někomu vlezu,tak jedu.Howg.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Jelen

Příspěvek od Jelen »

dusin píše:No nic to nemění na tom,že jestli se k někomu vlezu,tak jedu.Howg.
Svatá pravda.
Roman Pavlíček

Příspěvek od Roman Pavlíček »

ten nápad se mi líbí,jestli mi to vyjde,rád pojedu a o víkendu zkusim zapracovat i na mých LADArodičích :D
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Vašátor píše:Čím víc o tomto přemýšlím, tím míň se mi chce jet na prozatím nezorganizovaný sraz. Uvidíme jak se vyvine dál :D.
Spíš mě tak napadlo, jesli by nebylo lepší něco podobného zorganizovat třebas v létě, s tím rozdílem, že by se vyrazilo např. na celý týden a protáhlo se to k moři či podobně. Kolona žigulíků brázdící Evropu... myslím, že by to stálo alespoň za uváženou. Vzít svoje rodiny, známé, kamarády, naskládat se do žigulů a udělat si pěknou Lada dovolenou. Osobně, když už jedu takovou dálku, rád si cestu vychutnám se vším všudy než jen za volantem. Spíš preferuji klidnou pohodovou jízdu s vícero zastávkama, než se někam hnát, tam pobýt dva dny a hnát se zase zpět.
Tímto však nechci nějak zpochybňovat Srbský Ladasraz. Pokud bude stejně dobře zorganizovaný jak náš I.Mezinárodní a bude jisté, že to nebude pouze Česko-Slovenský ladasraz v Srbsku, nemám námitek. 8)
Napsal jsi to skvěle. Nevím co víc bych dodal. Naprosto souhlasím a vidím to úplně stejně.

Navíc se asi budu muset ze stejných důvodů jako K-L spokojit se srazem v české kotlině. I když jsem pro tuto šílenost.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Tak jsem z Marca vydoloval přibližné datum 15. dubna....
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Píšu si do kalenderu.
2103 - красное октябрь
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

Neděle? :shock: L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

Tipoval bych to od 13-pátek do neděle-15.No,vyrážet v pátek 13. do srbska na ladasraz,to je jakési divné znamení.
2103 - красное октябрь
Jelen

Příspěvek od Jelen »

zdůrazňuji, že je to datum přibližné. tak po mě neházejte kameny, když to náhodou přesune. Ale víc by se to měnit nemělo.
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“