Tablety do benzínu
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
to je možné jen v americe a na ladasrazuKoko Loko píše:Na mě také zapůsobila, tolik šťastných lidí .Myso píše:...ale vravim ta animacia mi vymazala mozog asi to zacnem rovno distribuovat...
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Křečík Barbuška
Zde je uvedeno to stejné co v odkazu výše, ale trošku přehledněji http://www.tankujtelevne.wz.cz/index.html .
Trošku mě mate nejasná forma aplikace. Tvrdí, že se to rozpouští hodinu, čím potom chtějí dosáhnout rovnoměrného rozptýlení v nádrži, když chtějí, aby se s jízdou počkalo? Myslím, že je to jen humbuk ve stylu letadel a podobných věcí, které se po revoluci u nás začali objevovat. Ani na jejich oficiálních stránkách se mi nepodařilo najít konkrétního výrobce nebo nějaké logické vysvětlení funkce přípravku. Prostě to chce najít odvahu a zkusit to, když už to tedy mám. I když pokud k tomu někdy dojde zkusím nejdříve jestli se to vůbec rozpouští beze zbytku pevných částic. Zatím mi to připadá jako slisovaná skořice, ale voní to jako krém na boty.
Trošku mě mate nejasná forma aplikace. Tvrdí, že se to rozpouští hodinu, čím potom chtějí dosáhnout rovnoměrného rozptýlení v nádrži, když chtějí, aby se s jízdou počkalo? Myslím, že je to jen humbuk ve stylu letadel a podobných věcí, které se po revoluci u nás začali objevovat. Ani na jejich oficiálních stránkách se mi nepodařilo najít konkrétního výrobce nebo nějaké logické vysvětlení funkce přípravku. Prostě to chce najít odvahu a zkusit to, když už to tedy mám. I když pokud k tomu někdy dojde zkusím nejdříve jestli se to vůbec rozpouští beze zbytku pevných částic. Zatím mi to připadá jako slisovaná skořice, ale voní to jako krém na boty.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych videt jak by prisadou v benzinu dosahl nekdo nizsi spotreby...pokud to zvysi oktanove cislo tak to muze mit opacny ucinek, je to cele hloupost...Ale prece z neceho dotycni jedinci co to "vymysleli" zit musi...
Bohuzel se najdou jedinci kteri si to koupi a budou jak ovecky davat penize dal...Pokud se najde nekdo takovy i tady, schovejte ty penize radeji Markovi, ktery serizenim motoru na sraze muze skutecne snizit spotrebu...
Ale jinak se u takovychto veci sqele bavim, to video bylo vskutku nadherne...
Amen! L.
Bohuzel se najdou jedinci kteri si to koupi a budou jak ovecky davat penize dal...Pokud se najde nekdo takovy i tady, schovejte ty penize radeji Markovi, ktery serizenim motoru na sraze muze skutecne snizit spotrebu...
Ale jinak se u takovychto veci sqele bavim, to video bylo vskutku nadherne...
Amen! L.
Naposledy upravil(a) Drobek81 dne úte pro 19, 2006 10:59, celkem upraveno 1 x.
Chci také být šťastný a bohatý! Tak že už je shánim! čím víc, tím líp!
A mimochodem, víte, že spousty (přinejmenším tisíce) šťastných američanů jezdí na vodu?
Ano, na obyčejnou vodu! Jsou také neuvěřitelně free a happy, ačkoli riskují, že bezestopy zmizí ze světa rukou tajných agentů naftařských společností. Stačí pohledat na netu.
To je úžasné, ta Emerika!
Ty tabletky jsou výsledkem dlouholetého výzkumu financovaného naftařskými společnostmi, které už nebaví vydělávat tak nehorázné prachy prodejem ropy. Určitě, fakt!
A mimochodem, víte, že spousty (přinejmenším tisíce) šťastných američanů jezdí na vodu?
Ano, na obyčejnou vodu! Jsou také neuvěřitelně free a happy, ačkoli riskují, že bezestopy zmizí ze světa rukou tajných agentů naftařských společností. Stačí pohledat na netu.
To je úžasné, ta Emerika!
Ty tabletky jsou výsledkem dlouholetého výzkumu financovaného naftařskými společnostmi, které už nebaví vydělávat tak nehorázné prachy prodejem ropy. Určitě, fakt!
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.