no ako si uhadol ze je to 4*100? je to tak kupil som ich a chcel som si dat vyrobyt podlozky zozmenou rozostupu ale moji skvely kamarati namna tlacily aby som to tam aspon skusil prirovnat bez plechacov a ked so vydel ako sedia diery tak som to chcel hnet prisrovbovat no skrutky boly uplne na h.... a za pet min som bol v pneuservise a kupoval som aj bezpecnostne koleso uplne super zapasovalo na naboj a ten jeden milimeter na skrutku co vam budem vravet pasuje to a ani to nekmyta ani nehadze len koleso ked nahadzujem tak my to trva o 10 sekund dlhsie no zadok bude musiet ist dole aspon trosku aj podlozky aj stabylizator MTX ano tvoja kara super praca ide o to ze som v tedy len s tym zacinal no teraz uz mam ludi ktory "nechlascu" jo ale az budem v martine tak sa ti ozvem a mozme ist na pivo a pokecame Cmelak uz sa tesim na tvoju karu urcite bude best len nezabudaj niekedy menej viac jasne moje i a y no podla hudby ked pocujem vysoke tony tak pisem mekke a opacne
zajimavy kousek... Ja jsem spis na jednobarevne laky,ale dve barvy jdou do mody jako kdysi tahokov do masky, takze vsichni zalepijou pul ziga paskou a uz budou michat barvu stetcem v plechovce... Zajimavy kola, jenom premyslim kde jsem je uz videl... ze by na nejakym zigu odvedle?
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Jako Dany myslis.... Ja jsem myslel nekoho jinyho, tak to jste 3 no....
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...