Skalouš píše:Kolik přes 200 leze oranžový sršeň?
Tak to jeste nevim a ted to ani nezjistim, protoze dnes vezu na precalouneni sedacky, ale predpokladam, ze kdyz to ma v papirech maximalku 200, tak snad to pujde jeste trochu dal, snad ... . W.
Moderátor: Moderátoři
Nemaji cas na myti, venuji se zakaznikumMartinV píše:... Budova už z dálky vypadá nějak omšele, je tam přítmí, okna špinavá, ale co, říkám si, zajdu dovnitř. ....Martin
asi zrovna meli poledni pauzu, to jim nelze mit za zle, ze se sli rychle najistMartinV píše:... obcházím ji asi 15 min. a nikde nikdo, žádný prodejce, zřízenec, nikdo mne nevyhazoval, neobsloužil, nic.....Martin
Byl jsem se podívat na Kalinu v den zahájení prodeje 27.11.V podstatě souhlasím se vším co jsi napsal,jen bych doplnil,že v kancelářích a na chodbách bylo zakouřeno.Nebyl pravý důvod mé návštěvy v Praze,ale při té příležitosti jsem se sešel s p.Čejchanem vedoucím technického oddělení.Na jeho přístup si nemohu stěžovat(také jse si ho řádně zaplatil 2xstanovisko dovozce pro povolení rozměru pneu 165/70R13=1.000,-bez dokladu o zaplacení).Na obě vyhotovení jsem čekal 20min a prohlédl si v autosalonu Kalinu,posléze prodejnu ND.V prodejně bylo 5 zákazníků,po jejich odchodu jsem si promluvil s paní prodavačkou(dle mého gusta-nepříjemná postarší škatule s jedovatým hlasem).V konverzaci došlo i na otázku prodeje.Odpověď "hlavně,že se plní".Co se plní paní blíž neupřesnila,předpokládám že se jedná o obrat.Jinými slovy Ruský majitel nemá vysoké nároky na své české zaměstnance.Další zaměstnanci a rád bych se mýlil mi přišli líní jak ministr práce a kultury dohromady.Škoda že jsem se neuměl líp narodit,v mém zaměstnání končí demokracie před vrátnicí.MartinV píše:Tak jsem byl včera v CS AutoLada na Koněvce a to, co jsem zažil by odradilo i největšího Lada šílence... Budova už z dálky vypadá nějak omšele, je tam přítmí, okna špinavá, ale co, říkám si, zajdu dovnitř. Zašel jsem do autosalonu, kde mne ve dveřích vyděsil šílený tón prostorového čidla pohybu, prohlížím si auta, nejvíce Kalinu, no byla pěkná červená, obcházím ji asi 15 min. a nikde nikdo, žádný prodejce, zřízenec, nikdo mne nevyhazoval, neobsloužil, nic. Tak jsem si vzal prospekt, kalendář a šel jsem. Opět nikde nikdo, tak nevím, jak chtějí s tímhle přístupem prodávat. Byl jsem z toho docela zklamanej a být v roli potencionálního zájemce, nikdy mne tam už neuvidí. Takže lidičky z CS AutoLada, jen tak dál....
Martin
Jenže ta paní prodavačka prodávala 30 let náhradní díly Škoda v Bělohorské ulici a tady je v podstatě na výpomoc. A co se týče znalostí, tak v případě Škodovky je má vynikající.montér Kolja píše:Byl jsem se podívat na Kalinu v den zahájení prodeje 27.11.V podstatě souhlasím se vším co jsi napsal,jen bych doplnil,že v kancelářích a na chodbách bylo zakouřeno.Nebyl pravý důvod mé návštěvy v Praze,ale při té příležitosti jsem se sešel s p.Čejchanem vedoucím technického oddělení.Na jeho přístup si nemohu stěžovat(také jse si ho řádně zaplatil 2xstanovisko dovozce pro povolení rozměru pneu 165/70R13=1.000,-bez dokladu o zaplacení).Na obě vyhotovení jsem čekal 20min a prohlédl si v autosalonu Kalinu,posléze prodejnu ND.V prodejně bylo 5 zákazníků,po jejich odchodu jsem si promluvil s paní prodavačkou(dle mého gusta-nepříjemná postarší škatule s jedovatým hlasem).V konverzaci došlo i na otázku prodeje.Odpověď "hlavně,že se plní".Co se plní paní blíž neupřesnila,předpokládám že se jedná o obrat.Jinými slovy Ruský majitel nemá vysoké nároky na své české zaměstnance.Další zaměstnanci a rád bych se mýlil mi přišli líní jak ministr práce a kultury dohromady.Škoda že jsem se neuměl líp narodit,v mém zaměstnání končí demokracie před vrátnicí.MartinV píše:Tak jsem byl včera v CS AutoLada na Koněvce a to, co jsem zažil by odradilo i největšího Lada šílence... Budova už z dálky vypadá nějak omšele, je tam přítmí, okna špinavá, ale co, říkám si, zajdu dovnitř. Zašel jsem do autosalonu, kde mne ve dveřích vyděsil šílený tón prostorového čidla pohybu, prohlížím si auta, nejvíce Kalinu, no byla pěkná červená, obcházím ji asi 15 min. a nikde nikdo, žádný prodejce, zřízenec, nikdo mne nevyhazoval, neobsloužil, nic. Tak jsem si vzal prospekt, kalendář a šel jsem. Opět nikde nikdo, tak nevím, jak chtějí s tímhle přístupem prodávat. Byl jsem z toho docela zklamanej a být v roli potencionálního zájemce, nikdy mne tam už neuvidí. Takže lidičky z CS AutoLada, jen tak dál....
Martin