Blikající světla
Moderátor: Moderátoři
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
Blikající světla
Nazdárek...tak jsem tu s dalším problémem...
Když nastartuju a otáčky se zvednou nad cca 1200 tak mi začnou blikat komplet světla a palubovka...zkoušel jsem vyměnit regulátor napětí a dal jsem tam elektronickej a začalo to blikat ještě víc než předtím....už to bliká vážně hodně moc...
Nevíte někdo co s tím je
Když nastartuju a otáčky se zvednou nad cca 1200 tak mi začnou blikat komplet světla a palubovka...zkoušel jsem vyměnit regulátor napětí a dal jsem tam elektronickej a začalo to blikat ještě víc než předtím....už to bliká vážně hodně moc...
Nevíte někdo co s tím je
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
Na mojí nulapětce se to děje taky. U mne je to způsobeno s největší pravděpodobností špatným kontaktem jednoho drátu, co vede do alternátoru. Furt mi vypadával, když jsem ho tam zastrčil (je to takový hranatý plastikový konektor), tak to fungovalo správně, ale jak jsem s tím asi furt šachoval, tak se asi porušil nějak kontakt v tom konektůrku a je vymalováno.
Lada 2105 - po dvaceti letech služby jí došel dech
Renault Megane II - kombi
Renault Megane II - kombi
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
tam cvakni konektor novej a jeto
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
- zeek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to měřil a na baterce tam je bez zapnutejch světel 15,5 voltů stabilně při 2tis ot. když zapnu světla tak cca 14,9 voltu...což je troche moc:(
Taky když mám 2 tis ot. a nemám nic zapnutýho tak začne blikat kontrolka dobíjení a cvaká to její relátko....(jinak jak jsem psal že blikaj světla tak stejně působí i třeba větrák..kolísá rychlost slyšitelně....)
Taky když mám 2 tis ot. a nemám nic zapnutýho tak začne blikat kontrolka dobíjení a cvaká to její relátko....(jinak jak jsem psal že blikaj světla tak stejně působí i třeba větrák..kolísá rychlost slyšitelně....)
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
Systém Ti přebíjí !!! Pozor na to, zničí to baterku.
Před lety jsem měl stejný problém - blikala mi kontrolka dobíjení a kolísalo napětí v palubní síti až k 17 V (rozmězí 13,5 - 17 V). Hledal jsem to opravdu dlouho, přes výměny alternátoru a relátek dobíjení a nevímco ještě.
Nakonec jsem to našel úplně náhodou - uvolněná pojistka č.9 (na modelu 2103) v nožích.
Před lety jsem měl stejný problém - blikala mi kontrolka dobíjení a kolísalo napětí v palubní síti až k 17 V (rozmězí 13,5 - 17 V). Hledal jsem to opravdu dlouho, přes výměny alternátoru a relátek dobíjení a nevímco ještě.
Nakonec jsem to našel úplně náhodou - uvolněná pojistka č.9 (na modelu 2103) v nožích.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
V Octavii II je skoro 9 kilometrů drátu a nebliká to. V délce vedení to není. Problém je jinde.Dusan píše:No dost blba vec ..tahali tu štavu cez pol auta a neda sa to poriadne regulovať lebo vznikaju ubytky na kably od baterky k regleru
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
Re: Blikající světla
Já to mam taky: Mě to ale dělá regulátor - ten původní MADE IN CCCP drží napětí nejlíp, ale občas nesepne a nedobíjí to, tak jsem ho vyměnil za českej, se kterým to napětí kolísá, měl jsem tam i polovodičovej, ten měl největší skok -1V +1,5-1,8V. Alterntorem to neni - ten jsem měnil za generálkovanej!!! Tak asi takhle je to u mě...zeek píše:Nazdárek...tak jsem tu s dalším problémem...
Nevíte někdo co s tím je
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
Pojistka?? To jsem nezkoušel... je ale fakt, že to uchycení pojistek neni 100%. Já je mam podložený vyřezanýma jasanovýma klínkama - wood tuningMarek píše: Nakonec jsem to našel úplně náhodou - uvolněná pojistka č.9 (na modelu 2103) v nožích.
Já mam ale max. napětí 15,8 V, tak nevim?? Třeba je to něco jinýho...
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG