My Lada 2105 project ´06
Moderátor: Moderátoři
- Lada Rider
jo kdyz by se nekde sehnala cira optika tak by to bylo supr. ja sem to jeste na zigu nevidelPája píše:To MTX: Mne by spis zajimala ta cira optika prednich svetel. To je home made, nebos to sehnal u nejaky firmy? Jednou sem neco takovyho zahlid na strankach Helly..
PS: Ted sem se kouk poradne a vona to vlastne cira neni, ale aspon je to dobry namet na dalsi upravy.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
nema tam oranz blinkry, a vnitrek vylestenej a sklo to samy. vetsina z nas ma to sklo i vevnitr mirne spinavyLittle Red Riding Hood píše:ale stejně na té 05 jsou ty skla nějaká čirejší.. nebo se mi to jen zdá??.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Chatka 12 forever
Romania team 2009
Chatka 12 forever
Romania team 2009
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
co sa tyka blinkrovej casti pride mi ze ruske je cirejsie moj subjektivny dojemJmJ píše: ja mam na aute jedno svetlo ceske a jedno ruske a prave to ceske mi prijde vice cire nez ruske. mozna je to jen klam.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
tak blinkrova cast, to nevim, ja myslel spis tu cast s parabolou.Myso píše:co sa tyka blinkrovej casti pride mi ze ruske je cirejsie moj subjektivny dojemJmJ píše: ja mam na aute jedno svetlo ceske a jedno ruske a prave to ceske mi prijde vice cire nez ruske. mozna je to jen klam.
VAZ 2104 1.3 1989
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
A vyslekaji se? Sakra to musim vyzkouset...čmelák píše:neni nad hmlovku pod palubovkou veru tak a nikdy inak
No a k te oranzove 05... Pekna a verim ze dlouha a draha prace. Tohle uz je opravdu body tuning ktery nikdo neprehlidne, ja jsem osobne pro nenapadnejsi bodykit. Prahy jsou pekny,ale jak to zvedas???
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...