mám jednu otázku; čo to pre VAZa znamená, keď mu začne svietiť táto kontrolka. (2107, 1500, r.v.1987) Nejaký nastávajúci problém, alebo len nejaká drobnosť

Ďakujem.
Moderátor: Moderátoři
to bude ono... ten spinac na sytici byva zaoxidovany a casto nespina, teraz sa mozno nejak chyta a preblikava, niekedy svieti, ale urcite len ked mas vytiahnuty sytic...tek píše:Není to kontrolka, že je vytažený sytič? Na nulapětce je taková, svítí to oranžově a jsou to dvě svislý čárky a mezi nima jedna šikmá s tečkou uprostřed.
bacha na vec tak to neni sytic!krto píše:Na mojej 07 je tá kontrolka zobrazená ako červený podklad a v krúžku výkričník - ale možno tam nie je originál
No tak ja neviem ale ja som mal minule malo kvapaliny v nadrzke a svietila mi kontrolka co ukazuje rucnu brzdu a ta je natom stredovom panelyMyso píše:bacha na vec tak to neni sytic!krto píše:Na mojej 07 je tá kontrolka zobrazená ako červený podklad a v krúžku výkričník - ale možno tam nie je originál
to su brzdy, mas malo brzdovky!
alebo ak mas oblozenie s kontaktami co nepredpokladam tak mas zodrate dosticky brzdove...
Druhá kontrolka z vrchu je od brzdovky.krto píše:... brzdovka to nie je, tú som pozrel ako prvú keď to prvýkrát zablikalo ...
Ako vravím, kuknem a dám vedieť.
Ináč je to druhá kontrolka z vrchu.