Skoda ze nemuzete videt jak je to krasne cervene podsvetleny

Jo a diky Majovi za ty budiky co poskenoval a hodil sem - pouzil sem je jako sablonu.
Moderátor: Moderátoři
Já netvrdím že tam ten budík nechat. dyk píšu pokud chceš posuň si ručičku, vyměň si budík. to záleží na tobě. Já ten budík budu měnit společně s celou palubkou,jak dodělám nový budíky, protože 04i nemá tlakoměr oleje, který je pro mě o 100% důležitější než nějaký pofidérní ekonoměr, podle kterého stejně nejezdím.On řeší problém že mu to spíš nedobíjí než přebíjí. mmj jestli pro tebe je ten budík důležitý tak pro mne je spíš hóoodně orientační, protože výchylky budíku při zapnutých blinkrech hovoří o "kvalitě měřáku" normální voltmetr nezaznamenává žádné výkyvy, kdežto palubní budík se může zbláznit. Netvrdím budík nechat a srat na to. Lepší je to samozřejmě vyměnit. ale měnil bych ho až po otestování voltmetrem. Nač měniť budík, který je třeba dobrý a nedobíjí alťas.mmj při přebíjení ti spíš asi rychle odejde baterk anež alternátor...Pavel04 píše:Tak pak je otazka co ti to bude ukazovat, az to bude prebijet... Ja sem zastancem spis dobre ukazujicich budiku. Hlavne ti odejde pri prebijeni alternator a to sakra rychle... staci par minut
budík ekonoměru mám doma. myslím. plus dva tlakoměry.Pavel04 píše:budik ukaze kdyz nastartujes ze dobijis a o to mi jde. Presnost po nem ani nemuzu chtit uz jen proto, ze tam nema hodnoty. To ja naopak shanim ekonomer, ale nevim, jestli ho mamdat externe nebo mam dat ekon do palubky a olej externe.