Čím natřít část výfuku?
Moderátor: Moderátoři
A ja to zrovna vcera natrel kon-korem v par vrstvach a pak sem na to vystrikal zbytky vsech akrylatovych laku co sem doma nasel o nejake zazracne trvanlivosti si iluze nedelam, ale vim, ze nejvice trpi zadni dil a na tom to celkem vydrzi. Ale jak jiz bylo receno za 2.5 roku to stejne prorezne zevnitr ven, tak jake pak s tim srani .
VAZ 2104 1.3 1989
Já mám výfuk homemade 3mm nerez, koupil jsem ho kdysi i s žigulem, (plynový) jak sem ho šrotoval, tak sem si výfuk nechal, vyklepal z něho bordel a znovu nasadil na svoji 2105ku. akorát svod je původní, ten vydrží tak rok a půl, (jezdím zase na plin ) v létě plánuju 2107čku tak doufám že výfuky půjdou zase prohodit těch 10ti kg nerezi už se nechci zbavit........
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
jasny ze svody sou i na LPG vecny, dyt oni maj teplotu tak k tisici stupnu celsia, coz znamena ze i po zastaveni sou dost horky na to aby vsechna zbytkova voda se odparila a zkondenzovala napr v dalsich castech vyfuku.
Opacnej extrem je treti dil vyfuku, ten je relativne studenej a tam se ta voda drzi
Opacnej extrem je treti dil vyfuku, ten je relativne studenej a tam se ta voda drzi
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
Presne tak. posledni dil, ten se pri malem kilometrovem probehu za rok da odepsat tak za 2 - 3 roky pri stani venku. prostredni dil hadam tak 5 - 6 let a prvni dil, tedy svody, tak 8 - 9 let.
Na werglu I sem mel za 90 tisic km a 18 let druhy svody a menit je nebylo treba a na werglu II sem ted ve 148 tisicich po 17 letech vymenil pravdepodovne druhe svody za treti a to proto, ze byly nejak divne prohle a cert vi, jak dlouho tam byly (za cenu snad 400Kc nebylo nad cim dumat)
Na werglu I sem mel za 90 tisic km a 18 let druhy svody a menit je nebylo treba a na werglu II sem ted ve 148 tisicich po 17 letech vymenil pravdepodovne druhe svody za treti a to proto, ze byly nejak divne prohle a cert vi, jak dlouho tam byly (za cenu snad 400Kc nebylo nad cim dumat)
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele: