2105
Moderátor: Moderátoři
- na prednej maske? daj foto. myslel som na bok do toho prelisu nejaku poriadnu gumu lebo minule som sa cpal okolo jednej 205 a cez predne aj zadne dvere mam bielu ciaru (205 bola biela) kym ta zenska stihla vybehnut z auta bol som uz daleko trochu som to neodhadol...slavoj píše:nieco podobne mam ja na prednej maske ale ja mam tenke listy, ale su aj take sirsie a po bokoch su chromovane a v strede cierne.M150 píše:tiez sa vam v tomto hnusnom pocasi obcas zahmlia budiky na palubovke?
taketo ochranne listy na bok neviete kde by sa dali zohnat?
2103, 2103
ved hovorim, ze sa predavaju aj tie siroke na bok auta tu mas foto: http://forum.ladaklub.com/files/thumbs/ ... 4a_210.jpgM150 píše:- na prednej maske? daj foto. myslel som na bok do toho prelisu nejaku poriadnu gumu lebo minule som sa cpal okolo jednej 205 a cez predne aj zadne dvere mam bielu ciaru (205 bola biela) kym ta zenska stihla vybehnut z auta bol som uz daleko trochu som to neodhadol...slavoj píše:nieco podobne mam ja na prednej maske ale ja mam tenke listy, ale su aj take sirsie a po bokoch su chromovane a v strede cierne.M150 píše:tiez sa vam v tomto hnusnom pocasi obcas zahmlia budiky na palubovke?
taketo ochranne listy na bok neviete kde by sa dali zohnat?
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Moje auto o víkendu prodělalo operaci a to vyměnu srdce, tady je pár fotek jak to probíhalo
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Tady fotka jak auto bylo komplet chtěl bych hlavně poděkovat za odbornou pomoc Vašatorovi , potom za pomoc a poskytnutí prostorů Maysnerovi a Saynermovi
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
13ce se nestalo vubec nic jen jsem byl nejmenovaným členem přemluven ke změně sice novej motor bude chtit přetěsnit ale to už se doladí za chodu, hlavní je že šlape krasně ( Díky Vašatorovi )
Pavel04: Prodaval jsem tuto 13ku a už je dalo by se říct prodaná
Pavel04: Prodaval jsem tuto 13ku a už je dalo by se říct prodaná