Cekani na Kalinu.
Moderátor: Moderátoři
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
Jupi konecne test kaliny uz se tesim.
Vcera sem byl v CS na nakupu a preptaval sem se na kalinu a prej se to tomu prodejci jevi ted tak, ze leden-unor hatchback, pak ze spis ten unor... , protoze do ledna maj prej uz ted objednany auto a hatch este nema homologaci.
A kombi prej "kdyz to pujde hladce, tak konec leta"
Vcera sem byl v CS na nakupu a preptaval sem se na kalinu a prej se to tomu prodejci jevi ted tak, ze leden-unor hatchback, pak ze spis ten unor... , protoze do ledna maj prej uz ted objednany auto a hatch este nema homologaci.
A kombi prej "kdyz to pujde hladce, tak konec leta"
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
http://www.lada.cz/
LADA KALINA - ZAHÁJENÍ PRODEJE 27.11.2006
(ehm, to je myslím pondělí a to jedu zase do Prahy, když mi zbyde čas, mrknu tam )
LADA KALINA - ZAHÁJENÍ PRODEJE 27.11.2006
(ehm, to je myslím pondělí a to jedu zase do Prahy, když mi zbyde čas, mrknu tam )
Dodge Avenger 2.0 VVT
NA autosalonu LADA Koněvova 211 Praha 3 je od dnešního dne 31.10.2006 k dispozici předváděcí vůz LADA 1118 sedan.Je možno absolovovat předváděcí jízdu.Vzhledem velkého vytížění předváděcího vozu je nutné si předváděcí jízdu domluvit na tel.234 114 210/200 p.Vozáb
Hmmm zeby to aj niekto kupil ci len vozit sa chodite
Hmmm zeby to aj niekto kupil ci len vozit sa chodite
čekání na kalinu
Hmm no,tak s tím kombíkem to mě zajímá až se me tomu nechce věřit...(že by již tak brzy ),i když vlastně jo,hatchbach začíná už jezdit v Rusku kombi ještě ne.No rozhodující pro mě bude kdy se to bude prodávat tu u nás.Když bude kombi solidní a Kalina bude mít lepší pověst než řada10 tak je to auto pro mě!
Re: čekání na kalinu
koupime si ju dohromady a budem si ju pocovatFOMA píše:Hmm no,tak s tím kombíkem to mě zajímá až se me tomu nechce věřit...(že by již tak brzy ),i když vlastně jo,hatchbach začíná už jezdit v Rusku kombi ještě ne.No rozhodující pro mě bude kdy se to bude prodávat tu u nás.Když bude kombi solidní a Kalina bude mít lepší pověst než řada10 tak je to auto pro mě!
(aby nebylo poznat, ze jinak jezdime necim jinym)
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemůže dopadnout dobře. V SM dopadne dycky dobře jen škodofka.MartinV píše:Ve včerejším Světě motorů je zmínka o zahájení prodeje Kaliny v ČR s tím, že cituji "....brzy bude velký test tohoto zajímavého automobilu od ruských konstruktérů". Tak pokud dopadne dobře, má Kalina naději na nějaký lepší prodejní výsledky.
viz
http://www.samara.wz.cz/story/SM.htm
- Křečík Barbuška
-
- Kontaktovat uživatele: