Objem kufru

Moderátor: Moderátoři

Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

Chaloupka píše:Já tam narvu 4 basy Bránika a ještě mám místo na 7 lahví Zelený :mrgreen:
dám si sedm piv a jednu zelenou.. :twisted:
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Fiat124 měl nádrž pod podlahou
Na to si přišel jak?Jestli si myslel Sport Coupé nebo Spidera nebo Estate tak to je jiná. :finga:
gogo

Příspěvek od gogo »

...teraz nieco ja:

- mozno 03 a vyssie ma oproti 01 menej aj koli vnutornemu oplastovaniu, len moj nazor
- mal som 06,04, teraz 07 takze obcas si s nostalgiou spomeniem na "kombi" ale snazim sa ked nad tym uvazujem a z praxe zistujem co som bol vzadu schopny odviezt vtedy a teraz, tak mi z toho nevychadza az taka vyhoda kombika. Dno ma vyssie koli rezerve po celej podlahe. Hore sa dost zuzuje, takze narvat to az po strechu, no neni to moj styl. Nakoniec zapratat plac za zadnymi sedackami pri okne sa da slusne aj v sedane, a to sa asi za batozinovy priestor nepovazuje.
- proste stale mam pocit, ze ta 04ka nebola az take plnohodnotne kombi ako sa berie v sucasnosti. Mozno vela dnesnych malych hatschbackov me slusnejsi objem bat priestoru. Navyse to oplastovanie 04ky v kufri skor zavadzalo ako naopak, proste nemyslim si ze kombi:sedan 2:1, to nie, mozno tak 5:4 pripustam.
- ked si teraz v sedane odmyslim ten schodik v kufri na ktorom mam bombu, tak stale mam slusny kufor. v 04ke bola bomba a ostalo miesto len na 2 basy topolcianskeho + nejake borovicky :partyman:
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

no ja mam pocit ze v sedane neodveziem ani H... oproti kombalovi ale zase co su male veci, tak mi po kufri tak nelietaju. Ovsem ked veziem v kufri motor musim sundavat viko aby tam vosiel do kombala vosli motory odrazu v pohode 2 a nalozil som ich tam sam. Kdezto u sedana kym to vo dvojici prehodime cez tu hranu tak mame creva vonku. Sedan ma jednu jedinu vyhodu = ta bomba na LPG skutocne nezavadzia, ten schodik je stejne nevyuzitelny. Ale pokial to beriem zo vsetkych inych hladisk tak ma sedan neoslovil absolutne nicim. Jediny sedan s ktorym som ochotny nieco mat je 03/06 lebo je to chrom&shine veteran :!:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
gogo

Příspěvek od gogo »

no Majo, ja bezne motory v kufri nevozim, takze tak. Aj ja som skor na kombale, no riesil som situaciu ako prisla a uz to nezmenim. Dal som do 07 novy lpg, tak ho planujem nejake zo 3 roky maximalne vyuzivat, potom sa zas nieco bude riesit. Asi pol roka som sa obzeral po "slusnom" kombi, no bez vysledku....trocha zavidim Patracovi, no nech mu dobre sluzi :D
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Nulašestka píše:
Fiat124 měl nádrž pod podlahou
Na to si přišel jak?Jestli si myslel Sport Coupé nebo Spidera nebo Estate tak to je jiná. :finga:
Pardon, omluva za mystifikaci. Nejspíš nějaká haluz v paměti :oops: :lol:
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Pavel04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel04 »

gogo píše: Hore sa dost zuzuje, takze narvat to az po strechu, no neni to moj styl.
HMM tak to mame ruznej styl :twisted: :twisted: :twisted: Zlaty kombi, sem tam klido pido mel hlavu a karbec, altik a par dalsich serepeticek a stejnak jel na nakup vedom si ze mam prazdnej kufr :wink:
Vaz 2107 no engine - 0g CO2 :D
gogo

Příspěvek od gogo »

Pavel04 píše:
gogo píše: Hore sa dost zuzuje, takze narvat to az po strechu, no neni to moj styl.
HMM tak to mame ruznej styl :twisted: :twisted: :twisted: Zlaty kombi, sem tam klido pido mel hlavu a karbec, altik a par dalsich serepeticek a stejnak jel na nakup vedom si ze mam prazdnej kufr :wink:
...ja som chcel le n povedat, ze pokial som mal kombi tak som kufor prevazne vyuzival po zadne plato. pokial som viezol nieco viac, dalo sa to hodit dozadu pri okna, ale tato moznost, opakujem je aj u sedana. Ono to plato (resp plastove uchyty) zas aj tak nejaku zataz neznesie a myslim ze to neni na to robene. a chodit bez plata jak cigan s tym ze kazdy okolo mi cumi na veci v kufri, to tiez dakujem nemusim
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Hele hele ja nejsu zadnej cigan ;-) Ja to plato tam proste nemam od vyroby. Mam v kufru bednu prvni pomoci (vodu do ostrikovace, trojuholnik, skrabky na okna, hadry, pumpu..), ktera by se pod plato vesla, ale casto vozim jizdni kola (2 zaroven) a invalidni vozik a berle. a u toho by plato muselo stejne ven. A mam obavu, ze by mi zavazely ty plastove kramy, co to plato drzi. Zvlast v situaci, kdy rvu ta jizdni kola dovnir. To me serou aj navijece zadnich pasu :-)

Ale s tim platem je to zajiste luxusnejsi.
VAZ 2104 1.3 1989
gogo

Příspěvek od gogo »

tak to ta obdivujem s tymi dvoma bicyklami dovnutra :shock: :o
JmJ

Příspěvek od JmJ »

gogo píše:tak to ta obdivujem s tymi dvoma bicyklami dovnutra :shock: :o
na tom nic moc neni, samozrejme se musi sklopit zadni sedacky. jen se ta kola musi do sebe vhodne zaklinit :-)
VAZ 2104 1.3 1989
FOMA

Příspěvek od FOMA »

Já taky vozím v kufru 2 bicykle a v06(samozdrejmě otevřený víko),no ale již 5 let mě tam poněkud omezuje ten plynový bazmek...asi dosud největší nevýhoda plynu
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Jsem vezl v kufru u 03 fichtla :-P vlastně dva, jednoho rozebranýho a druhýho celýho :-)
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

no jo a v sedane sa da vozit stavebny material(strk, piesok, skaly) nahadzany priamo v kufri, to by som u kombika nedokazal :mrgreen:
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
gogo

Příspěvek od gogo »

...bicykle patria na strechu......

inak pouzivat kombika ako dvojmiestne auto by som asi vyhodil zadnu sedacku nafurt. pripadne rozmyslal o delenej.
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“