Pri výmene brzdového valca som vymenil staré dobré sprachniveté origo ruské hadice medzi valcom a zásobníkom na kvapalinu za tlakové hadice. Od vtedy každý rok spoň raz mením plastový čudlík na brzdovom valci. Problémom sú nízke teploty, blbé nove plasty z ktorých sú čudliky vyrobené a huževnatá hadica. Akú hadičku mi doporučujete použiť na prepojenie brdového valca a zásobníka brzdovej kvapaliny.
Ď.
Lamanie plastových čudlíkov na brzdovom valci
Moderátor: Moderátoři
Lamanie plastových čudlíkov na brzdovom valci
Peter (červený BA3 2105 / 1300 cm3, r.v. 1986)
-
Little Red Riding Hood
- Kontaktovat uživatele:
ja tiez akurat sa na nej zraza voda(je to divne) a stale sa zamyslam nad jej vhodnostou
inak cudliky sa mi dolamali na spojkovom - da sa to kupit teda? mne sa to polamalo vzdy ked som z toho hadicu sundaval dole
inak cudliky sa mi dolamali na spojkovom - da sa to kupit teda? mne sa to polamalo vzdy ked som z toho hadicu sundaval dole
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Před pár lety jsem dával nový HBV a oba jmenované "čudlíky" se mi po krátkém čase ulomily - samy bez mého přičinění. Najednou mi začala problikávat kontrolka úniku kapaliny a bylo !!! Použil jsem ty ze starého válce - výměna je blbá v tom zajištění vějířovými pojistkami........... Co já se navztekal...
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Kadjar *04/2019 - 1,33TCe 117kW automat (11/2025-)
RENAULT Kadjar *04/2019 - 1,33TCe 117kW automat (11/2025-)
Taky se mi rosily, ale mám obavu, že to nebyla voda, ale brzdovka.Majo píše:akurat sa na nej zraza voda(je to divne) a stale sa zamyslam nad jej vhodnostou![]()
Teď zkouším obyč PVC průhledné hadičky, co se koupí v kdejaké akvaristice a tak.
Nepodařilo se mi ale zjistit, než že odolávají "většině ropných látek", většině kyselin, a krátkodobě louhům. No uvidíme.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.