2104
Moderátor: Moderátoři
- Marcel
- Kontaktovat uživatele:
tak já taky gratuluju a přeju mnoho a mnoho štastných km bez poruch je opravdu krásná
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
-
- Kontaktovat uživatele:
Patraci i ja se pripojuji ke gratulaci. Myslim, ze jsi udelal moc dobre a nebudes litovat, on totiz kombik opravdu lepe sedi pri jizde (neulitava tolik zadek pri prudkem prujezdu zatackou) a dle meho nazoru (a nejen meho) ma lepsi jizdni vlastnosti i v zime. S kombikem jsem totiz nikdy nepotreboval mou oblibenou bednu s piskem, kterou jsem si drive vyrobil na dno kufru sedanu (to pisu proto, ze to zacina byt aktualni ). Jeste jednou blahopreji a preji s novym vozem hodne stastnych kilometru. W.
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
LPG to kompenzujeWolf píše:Patraci i ja se pripojuji ke gratulaci. Myslim, ze jsi udelal moc dobre a nebudes litovat, on totiz kombik opravdu lepe sedi pri jizde (neulitava tolik zadek pri prudkem prujezdu zatackou) a dle meho nazoru (a nejen meho) ma lepsi jizdni vlastnosti i v zime. S kombikem jsem totiz nikdy nepotreboval mou oblibenou bednu s piskem, kterou jsem si drive vyrobil na dno kufru sedanu (to pisu proto, ze to zacina byt aktualni ). Jeste jednou blahopreji a preji s novym vozem hodne stastnych kilometru. W.
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
a proto budu mít Combíka a LPG v toroidu k tomu.Pavel04 píše:LPG to kompenzujeWolf píše:Patraci i ja se pripojuji ke gratulaci. Myslim, ze jsi udelal moc dobre a nebudes litovat, on totiz kombik opravdu lepe sedi pri jizde (neulitava tolik zadek pri prudkem prujezdu zatackou) a dle meho nazoru (a nejen meho) ma lepsi jizdni vlastnosti i v zime. S kombikem jsem totiz nikdy nepotreboval mou oblibenou bednu s piskem, kterou jsem si drive vyrobil na dno kufru sedanu (to pisu proto, ze to zacina byt aktualni ). Jeste jednou blahopreji a preji s novym vozem hodne stastnych kilometru. W.
Klínek to bude chtít i u předního okna už je objednaný ( přední i zadní)
Jako přiznávám že to fakticky vypadá jak pěst na woko ( ty zrcátka) vypadalo to stejně na sedanu, když jsem je namontoval. ale už o týden později po dosazení klik to vypadalo zase úplně jinak). Ale bude to vypadat úplně jinak až k tomu přijdou další bílý doplňky ( kola, kliky, nápis na sklo, stínítko, bílé stěrače, bílá maska vzadu bílý zámek kufru a bílé zámky dveří, bílé nárazníky z 07 čiré blinkry boční i čelní ) prostě kombinace bílo modro černá. Však uvidíte
Ještě ale musím sehnat dojezdovou rezervu.
Naposledy upravil(a) Patrac dne čtv lis 09, 2006 06:58, celkem upraveno 2 x.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Pavel04
- Kontaktovat uživatele:
JJ to je dle meho idealni reseni, porad mam pro kombiky slabost. Dokonce mam i to dojezdovy kolo, ale asi si ho necham v aute pro sebe a trosku si tim zvetsim prostor v kufruPatrac píše:a proto budu mít Combíka a LPG v toroidu k tomu.Pavel04 píše:LPG to kompenzujeWolf píše:Patraci i ja se pripojuji ke gratulaci. Myslim, ze jsi udelal moc dobre a nebudes litovat, on totiz kombik opravdu lepe sedi pri jizde (neulitava tolik zadek pri prudkem prujezdu zatackou) a dle meho nazoru (a nejen meho) ma lepsi jizdni vlastnosti i v zime. S kombikem jsem totiz nikdy nepotreboval mou oblibenou bednu s piskem, kterou jsem si drive vyrobil na dno kufru sedanu (to pisu proto, ze to zacina byt aktualni ). Jeste jednou blahopreji a preji s novym vozem hodne stastnych kilometru. W.
Vaz 2107 no engine - 0g CO2
ja si zas myslim, ze spojler vo farbe tomu pristane, ale vec nazoru:Patrac píše:Samo že bílá. ale zimáky už jsem nestihl opískovat a nalakovat a na letních elektronech jezdit nehodlám... takže prostě auto buzde kombinace Bíla modrá tak jak jsem měl červeno bílou. Akorát bez spoileruMyso píše:a biele kola, ci nie? potom to mozno bude vyzerat vyvazenejsie...Patrac píše: tak to ani náhodou naopak přibudou bílé kliky stěrače atd..
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
spoiler na autě vypadá nádherně. udělá to pohledově strašně moc a víc se mi líbí v oddělené barvě, pokud není vyloženě součástí nárazníku. Jenže já jezdím na chatu autem a po té co jsem za poslední rok musel spoiler asi 6x opravovat protože je tam rozbitá cesta tak ho na auto dávat nebudu. Rozhodně ne tak nízkej jako je spoiler od ellri. Ve městě jsem s tím neměl nikde problém ale jakmile s tím vjedete někam takhle tak je to konečná...gogo píše:ja si zas myslim, ze spojler vo farbe tomu pristane, ale vec nazoru:Patrac píše:Samo že bílá. ale zimáky už jsem nestihl opískovat a nalakovat a na letních elektronech jezdit nehodlám... takže prostě auto buzde kombinace Bíla modrá tak jak jsem měl červeno bílou. Akorát bez spoileruMyso píše:a biele kola, ci nie? potom to mozno bude vyzerat vyvazenejsie...
Lada Niva M:1/8,5