El. sahara do 21011

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Malda

El. sahara do 21011

Příspěvek od Malda »

Kdo mate s timto jevem zkusenosti? Nekomu tam jde bez uprav, nekdo reze saharu. Nejlepsi by byly i fotky, at je to jednou provzdy vyreseny :) Ja mam misto mezi motorem a chladicem asi 7cm, takze bych chtel videt, jak by se tam vesla ... :roll:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

ja som musel 03 rezat zvarat vrtat ale mozem ti povedat ze rychlejsie to auto nejde :wink:
Malda

Příspěvek od Malda »

čmelák píše:ja som musel 03 rezat zvarat vrtat ale mozem ti povedat ze rychlejsie to auto nejde :wink:
No prave tohle se mi nechce :) Jezdime bez vrtule i toho susplechu, ale v lete se to obcas vymkne ... :roll:
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Malda

Příspěvek od Malda »

Ha, koukam, ze to nikdo nedelal :) Tak mi lenosi aspon zmerte, kolik mate bez uprav predniho cela (proste defaultne z vyroby) centimetru mezi chladicem a motorem :wink:
Calling name Bastl One
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

ach jaj, zober flexu a rez pototm chvilu zvaraj a mas to
Malda

Příspěvek od Malda »

čmelák píše:ach jaj, zober flexu a rez pototm chvilu zvaraj a mas to
Na to kacim, aspon zatim. To spis vymyslim nejaky rychloupinani klasicky vrtule ...
Calling name Bastl One
Pool

Příspěvek od Pool »

Malda: Já jsem si kousek odstřihnul ten horní plech co se o něj opírá chladič a bylo to bez problémů. Odstřihnul jsem asi 2-3 cm. Chladič se tím odkloní od motoru a ventilátor, který by se jinak dotýkal řemenice vodní pumpy, je teď dostatečně daleko.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

jaj uplně sem na to zapomněl.. zejtra ti to snad konečně vyfotím.. ale vůbec se stim neser.. ořízni ten plech co je za chladičem.. a posun chladák dopředu a místa tam bude habaděj..
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

NEzapomeň,že někam musíš píchnout čidlo teploty pro spínání větráku(pokud to nehodláš spínat ručně).
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Malda

Příspěvek od Malda »

dusin píše:NEzapomeň,že někam musíš píchnout čidlo teploty pro spínání větráku(pokud to nehodláš spínat ručně).
Ne cislo kacim, dam to normalne na vypinac, az se rozhodnu to tam naprasit. Pres zimu je auto mimo barak, takze se na nem neda delat :?
Calling name Bastl One
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“