Tekuty chrom
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Tekuty chrom
Mate nekdo zkusenosti s tekutym chromem od Beltonu? Kvalita, odolnost atd...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
s tímhle typem chromu zkušenost nemám, ale pokoušel jsem se lesklé věci poniklovat tekutym niklem, jde o bezproudé niklování a ty věci vypadaj super a jsou i odolný. Vždy bude záležet, jak silnou vrstvu chromu nebo niklu necháš na povrchu předmětu vyloučit. Napiš sem prosím bližší informace o tom tekutým chromu, stránky výrobce nebo tak. Kdyžtak bych to zkusil. Dík
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
to uz radsi hodne lesklou obyc stribrnou nebo primo chrom.
tohle nemuzes prelakovat zadnym bezb. lakem aby to vydrzelo, kdyz na to sahnes zustanou tam otisky prstu(spis smouhy) a to i kdyz to je uz uplne zaschly. byla o tom debata na TF. pozorne sem to sledoval protoze by se mi to siklo na plno veci co planuju, ale vsechny tyhle barvy stoji za prd. nema cenu za to utracet
tohle nemuzes prelakovat zadnym bezb. lakem aby to vydrzelo, kdyz na to sahnes zustanou tam otisky prstu(spis smouhy) a to i kdyz to je uz uplne zaschly. byla o tom debata na TF. pozorne sem to sledoval protoze by se mi to siklo na plno veci co planuju, ale vsechny tyhle barvy stoji za prd. nema cenu za to utracet

E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
presne tak, a potom este vyhodis peniaze za aceton, ked to budes chcet uviest do povodneho stavu, ak sa to vobec podari...Maysner píše:to uz radsi hodne lesklou obyc stribrnou nebo primo chrom.
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Prtesneji jde o sprej Balton.Jmenuje se to tekuty chrom a je urcen na exteriery tz. odolny vuci povetrnostnim vlivum a proti oteru,jako podklad se dava cerna RAL 5002 od Primy,nelze prelakovat... to me sereeeeee.150ml cena 200,-. Taky se prodava 400ml (chrom efekt) ale to neni vuci nicemu odolny.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...