Změna k lepšímu ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Pavlík Brno
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od Pavlík Brno »

vydrží nám DLOUHO,na nás si nějaká koroze nepřijde. Minulý víkend se natíralo,zítra proběhnou MLdutiny. Do zimy se prokopem do garáže a auto nebude vědět co je to sníh... snad se dočkáme podběhů které nám Vašenkov vozí od března :chain:
Pool

Příspěvek od Pool »

Obrázek

Hrubý... asi tam u vás začnu parkovat.
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

:axe:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Pavlík Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlík Brno »

Dutiny jsou vystřikaný, ještě nějaké další malé drobné úpravy před zimou a budem na tu tuhou a ošklivou zimu nachystaní. Hlavně se uz nemůžem dočkat těch podběhů :(
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Jedna fotka z patku před dalekou cestou a a při "malem" naložení :lol:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Maysner

Příspěvek od Maysner »

tos tu trocha prace :lol: .....
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Saynerm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saynerm »

no tak ja sem taky pomahal :D ale trochu me nastvalo, kdyz Tommel, Maysner i Pavlik delaly kazdej na svym aute a ja sem tam stal a tise sem jim zavidel, ze oni pracujou kazdej na svym a ja nemam na cem delat (jako na svym vlastnim ziguliku :( )
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

dělat na autě je to,poslední,co bych záviděl....mě se zrovna do toho moc nechce a teplota klesá níž a níž...
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Maysner

Příspěvek od Maysner »

no v patek byl jeden z poslednich teplych dnu letos tak sme to museli nejak vyuzit :lol: hlavne ti dva to museli krapet pripravit pred zimou. ja sem si akorat dal raboval interier :oops: :twisted:

Chatka 12 forever
Romania team 2009
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Také už mám dělání na autě dost, celé léto jsem na té potvoře vyšíval, nebo aspoň fixoval stav závad natolik, aby to vydrželo do jara 2007. Ještě zapravím pár rezavých ďubek na laku, zakonzervuji odvzdušňováky na brzdách, nahodím zimáky a doufám, že přečkám do jara bez větších závad. Nedělní nástup chladu byl citelný a lepší to už asi nebude, co se neudělalo do teď musí počkat do jara.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Ja sem jeste vezl auto ke klempirovi skrze nejakou mensi dirku vlevo dole u ridice a jak sem vyhazoval ven koberce, tak sem taky pekne zmrznul. Vubec se netesim na to, jak to tam zas budu davat.

Taky sem nedavno koupil prostredni dil vyfuku, ktery po 14 dnech zacal mit pri brzdeni motorem zvuk jako vozy WRC, coz se mi moc nezamlouvalo. 3 krat sem byl na rampe hledat, kde je problem, az sem ten prostredek (po dedukci) nakonec zanesl na reklamacku a dostal sem druhy, ktery byl ok. Snad bude ok i dal. Takze mam rampy a lozeni pod autem taky dost. Jeste sem prehazoval gumy a natiral zimni disky a vubec proste uz jenom ten interier zpatky a nahodim zimni kola a do jara na nej nesaham! jestli neprojde technickou, tak at si me nepreje! takove pece se mu dostalo, ze si to skorem ani nezaslouzi, wergl jeden ;-)

A navic sem na te rampe s sebou jednou seknul primo na ty kovove najizdeci kolejnice, takze sem se 10 minut svijel v pekelnych bolestech a jeste po 14 dnech mam modriny a promacklou nohu. :cry:
VAZ 2104 1.3 1989
Maysner

Příspěvek od Maysner »

este jedna foteca ze sobotni cesty. kdyz bylo auto krapet nalozeno tak to hold slo trocha k zemi :mrgreen:

doufam ze ty moje gumy co tam maj ted namontovany mi po projiti stk vratej se stejnym vzorkem. vid Tome :twisted:

Chatka 12 forever
Romania team 2009
JmJ

Příspěvek od JmJ »

ten vyfuk vypada divoce. ja jsem ted daval novy a hlavne sem ziskal spravny kombikovy posledni dil, takze vyfuk je ted docela tesne u podlahy a nedotyka se nikde kde by nemel. Pochopil jsem, proc ma ten tvar co ma ;-)
VAZ 2104 1.3 1989
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Maysner píše:este jedna foteca ze sobotni cesty. kdyz bylo auto krapet nalozeno tak to hold slo trocha k zemi :mrgreen:

doufam ze ty moje gumy co tam maj ted namontovany mi po projiti stk vratej se stejnym vzorkem. vid Tome :twisted:
Ale jo vzorek tam bude :lol: Jinak jsem rád za nezkracený kombikové pružiny :twisted:

Pool

Příspěvek od Pool »

JmJ píše:ten vyfuk vypada divoce. ja jsem ted daval novy a hlavne sem ziskal spravny kombikovy posledni dil, takze vyfuk je ted docela tesne u podlahy a nedotyka se nikde kde by nemel. Pochopil jsem, proc ma ten tvar co ma ;-)
Na 04 se dává koncový obyčejný sedanový? Nebo jak to je...? Já měl celkem problém sehnat na 02 koncák, na Úvoze holky nechápaly absolutně co myslím, když jsem jim říkal že na starej kombík se dělaly se zakroucenou koncovkou do esíčka. Hádali jsme se asi 10 minut, potom mě vzala mezi regály a ukazovala všechno co má. Pořád mi cpala nějakej s rovnou koncovkou, označení 2106-... a prý že to patří na kombík, tak jsem nakonec přistavil auto před prodejnu a zkoušeli jsme ho provizorně přiložit, ale pořád mi bylo divný že je tam rovná koncovka a označení 2106... Domluvil jsem se že ho případně můžu vrátit, kdyby nepasoval a k mému údivu pasoval perfektně, ikdyž to není tak efektní jako origo do esíčka. Takže holky na Úvozu získali mojí důvěru... :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“