Povinný vybavení auta a rezerva

Moderátor: Moderátoři

gogo

Příspěvek od gogo »

moj clovek :lol: , pokial to ma kde byt tak nech sa to vozi. Ked treba miesto v kufri tak sa to pouklada. Ved jeden nikdy nevie, a uz zoparkrat som to vyuzil, nie pre seba ale napr.na dovolenke ktosi cosi potreboval spravit (nemuselo to by ani na aute) nebolo problem. A ked je chvilka, je vzdy co vylepsovat aj napr v ramci beznej udrzby. Nezohanam po dielni, chalupe, kde co mam, proste otvorim kufor a s naradim musim kedykolvek cokolvek....

samozrejme ze nevozim druhu baterku, polos, platnicky, capy.....ale naradie musi byt.
Little Red Riding Hood
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little Red Riding Hood »

já mam v kufru dva spacáky.. :mrgreen:
ladalover

Příspěvek od ladalover »

oukej, právě jedu od zeeka a v autě vozim všechny 4 dveře, cokdyby mi jedny upadly, nebo by je policajti chtěli vidět... :D

Mám i radši 2 rezervy, všelijaké šroubky...... a TROJUHELNÍK!! nezapomínejte...
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009
Malda

Příspěvek od Malda »

ladalover píše:oukej, právě jedu od zeeka a v autě vozim všechny 4 dveře, cokdyby mi jedny upadly, nebo by je policajti chtěli vidět... :D

Mám i radši 2 rezervy, všelijaké šroubky...... a TROJUHELNÍK!! nezapomínejte...
Estes zapomnel veci z obyvaku :lol: Jinak mam dojem, ze mi nekdo rikal, ze se ma vozit i nahradni sroub, eventuelne matka pro jiny krumply, ale to moh bejt kec.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
gogo

Příspěvek od gogo »

....ja som kdesi zapocul take chujoviny, ze by sa mal vozit aj nejaky spagat, meter na meranie a krieda na vyznacenie pripadnej nehody....ale berte s rezervou, zakony nestudujem, nemam cas ani chut :pukeright: , vo svojom aute vozim to co JA uznam za vhodne
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

gogo píše:... nejaky spagat, meter na meranie a krieda na vyznacenie pripadnej nehody....
O tom jsem taky slyšel ..... ale jen křída nebo spray. Osobně mám někde v autě kousek křídy. L.
PS: v momentě, kdy vyhodím z kufru všechno navíc, co tam mám, tak to rozhodně při nejbližších 50 km budu potřebovat :(
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Ja jsem zapomnel - jeste vozim hasicak a destnik. W.
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

já tam mám krmně nářadí taky gola sadu , trojuhelník. hever, rezervo , lano, šruby na kola , lampičku orygo , reflexní vesty ,klíč na kola, náhradní víčko rozdělovače a stan a to už je asi vše hasičák mám v autě
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
utia

Příspěvek od utia »

Musim mit rezervu pokud si poridim takovej ten sprej na opravu pneumatik??
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Ano musíš, ten sprej ti pomůže pouze když ti kolo nebouchne, nestane se nic s ráfkem, pláštěm atd, to je jen na menší díry.
morcak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morcak »

takže ta rezerva bude letní a pneu na autě zimní a hotovo, jen aby mě kvůli nějaký blbosti nevyhodili z technický

a nevadí že nemám tapecírung na střeše auta zevnitř ? jinak sedadla a všechno ostatní tam je, jen ta obnažená plechová střecha vypadá divně
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Nad sprejem taky uvažuju, ale za tu cenu .... asi napřed zkusim výměnu ventilků - vždycky mi to během 14 dnů klesne z 2,2 na 1,7 a odtud se to už nehne (půl roku). Dokonce obě přední kola stejně.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
gogo

Příspěvek od gogo »

utia píše:Musim mit rezervu pokud si poridim takovej ten sprej na opravu pneumatik??
chuapi, ten sprej je chujovina. Ked pichnes malinko, da sa dojst a dofukat, ked uz je velka diera, seknuta guma, klinec, nepomoze nic.....podla mna vyhodene peniaze, a po roku vozenia v kufri by som tomu neveril, ze to bude mat rovnaky ucinok, tlak a pod. ako predtym. Ked chcete vozit sebou sprej, hodnejsie je WDcko alebo KONTOX, KONKOR.. :)
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

No u auta zlatá rezerva. Ale u motorky zase zlatej sprej :D. Kdybych se měl vozit s rezervou, no potěš :D
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
morcak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morcak »

stačí vozit duši
Odpovědět

Zpět na „Karoserie a ostatní“