Akcička super a navíc po roce mam normální volnoběh takže děkuji Myšovi a KokoLokovi za to,že neváhali se vrhnout na záhadu mého volnoběhu a taktéž všem přístojícím(Ivo,Nemo atd.)Byl to povedenej Ladasrázek
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 175/487
Těch pár fotek co jsem nafotil se pokouším rozeslat lidem od kterých mám adresy, takže kdo je chcete také písněte mi mail, výhledově je prsknu také na kokostránky, ale měl bych prosbu, kdo jste fotili pošlete mi fotky pokud možno v plném rozlišení, klidně bez metadat na marek.lysonek@post.cz , díky.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Klidně ti nějaké pošlu, ale asi ne všechny, protože velikost je 160mb. Takže ti je buď trochu upravím, nebo pošlu jenom nějaký výběr, nebo se budeme muset domluvit jinak. Jinak, jak už jsem psal, akce byla super a ta cesta stála za to.
jsem rád že se vám ta akce tak vyvedla .fotky ktere jsem vyděl mně dohnali až k zlzám. doufám že to byla poslední akce které jsem se nemohl zůčasnit příště jedu kamkoliv at mně je jak mně je , i když si to pak neužiju naplno
Tak to napisu i sem. Mne se akce jevila jako NAPROSTO BOMBASTICKA. To, ze nekdo usporada takovouhle akci, kde se muze KDOKOLIV svezt, beru jako projev naproste nesobeckosti, otevrenosti vuci divakum a moznost nahlednuti do takovehoto sportu. Muj velky dik patri Milanovi Blahoutovi, Tomasi Drastovi i Tomasi Klokocnikovi za to, ze usporadali takovouto akci a ze se takto obetovali pro divaky. A v neposledni rade se to spojilo i s prijemnym ladasrazem, ktereho nejvetsi hrdina byl BezKoLoko
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One