Prostě nulatrojka...
Moderátor: Moderátoři
No jo, bílé lemy od Gerži, známá značkaJarda1 píše:A ještě mne zaujaly příspěvky s muzejními 2101.Ty jsou překrásné a u té modré to hodně zvedly ty bílé lemy. Asi se nechám také inspirovat. Informoval jsem se - stojí cca 1500 a jsou od firmy Atlas. Máte někdo zkušenosti s těmi lemy? Drží na pneumatice nebo se odlepují.
Plnohodnotnou náhradou teda v žádném případě nejsou.Jarda1 píše:Originál pneu s bílým bokem stojí cca 5000 kč/ks – dělá se v USA. To je opravdu palba. Myslím, že lem bude plnohodnotná náhrada.
Jj, také jsem si toho všimnul. I toho, že víc a víc lidí si pořizuje leštěnky a vůbec zmizel dřívější boj o to, kdo bude mít více úprav, větší tuning... Jako by se spousta lidí, při pohledu na ty krásně leštěnky zde prezentované, rozhodla více pečovat o své autí. A to je dobřeKarlík píše: Ještě mám jeden postřeh, sleduji toto forum asi rok a zdá se mi, že poslední dobou hodně vzrostla úroveň zde prezentovaných fotek,mám na mysli hlavně prostředí ve kterém jsou ta auta focena, prostě míň oprýskaných garáží a stodol nebo pozadí jako na vrakáči a to je myslím dobře. Např. ta bílá 03 na hrázi rybníka, tak ta se Ti Jardo fakt povedla.
Ještě k tomu odkazu:všimly jste si drátěných kol?14x6" sada za 21000 kč?Jarda1 píše:Lemy jsem objednal telefonicky v kontaktu na této stránce.
Celobílé jsou levnější než černobílé. Stály 1640 kč i s poštovným.
Následně jsem mu emailem zaslal na kterou adresu má lemy zaslat.
http://www.autum.cz/bile-ozdobne-lemy-na-pneumatiky.php