Ahoj, je to teda vážně pěknej kousek:) Myslím že s těma lemama jsi udělal dobře, k té bílé to půjde:) Asi takhle, ať je to auto veterán nebo není, tak se sem tam musí "profouknout" vejfuk, leč s lemy si musíš odpustit razantnější projetí zatáčky, ale myslím že se to dá přežít, je to daň za vzhled.
Jinak někdo tu zmiňoval, že nad 80km odlítnou? Výrobce udává že se tomu tak může stát při delší jízdě v rychlostech nad 120km/h. Ten, komu se to odervalo při 80 zřejmě nevěnoval dostatečný čas nandavání, protože jsem s ní jel s lemama asi 140(jen chvíli, jelo by to víc, ale kdo by to krmil..navíc pak ty mušky..nerad to moc koupu:D)a držej jak přikovaný.
Na bezdušáky bych to asi vážně nedával. S tím nandaváním jsem si pohrál skoro 3hodinky včetně přezutí auta, ale už tam zůstanou, myslím že to splnilo účel.
Jinak jak jsi psal, na nedostatek "popularity" si člověk stěžovat nemůže, co chvíli se někdo otáčí a když někde stojím, takvětšinou někdo přijde a vyzvídá. Nejvíc lidi zajímá cena, čím to?:D
S Nulašestkou jsme byli v Mladý Boleslavi, kde nás zahlídl RADEK MB (EAST RUNNER), a při cestě tam jsme trošku spěchali. Za nějakou vesnicí nás předjížděla Fabia 1,2Hovno To Pojede a nějak nemohla dofunět do mírného stoupání, jel jsem asi 80 na čtyřku, tak sem ho z milosti teda nechal, ale jinak jako 34 let starý auto proti šicímu stroji...
Závodit s tím jde, ale moudřejší ustoupí že jo.. Nehledě na to kdyby mi to někdo najebal, tak se můžu jít zhoupnout.
A jeden HOROR na konec..
Včera jsem ji opět projel před brzkým zimním spánkem a kamarád si za mě postavil auto. No, asi byl zrovna myšlenkama mimo, protože najednou koukám, jeho auto jede na mou dvanáctku! Křičim na něj "BRZDI! ZASTAV TO!" a on klidně sedíc v autě nechápe.. Naštěstí jsem stačil skočit ke spolujezdci (kde měl zázrakem otevřeno protože nemá centrál) a auto ručkou zabrzdit 20cm od nárazníku. V tu chvíli jsem měl málem infarkt a krve by se ve mě nedořezal.. Takže bacha, "vokolo leštěnek" mít oči nanejvýš nastražené, protože nikdy nikdo neví, kterej trouba na to pošle auto..