Moderátor: Moderátoři
Nevíš jak se jmenovala ta povídka?Četl jsem ty od Šimka a Grossmana,ale tohle tam nikde nebylo,to bych si pamatoval.Jak se tam kouká? Asi ne se zápalkou ,že? Hihihi,bylo to v jedné Grossmanově povídce
Doporučuji koupit nové stěrače,délku tak 38 cm a ne 31 jak tam dává výrobce.Tisícihran tě nezajímá,jen sundáš staré stěrače z ramínek a nasadíš nové.Osobní zkušenost mám takovou,že u původních stěračů jsem pořád dokola kupoval gumičky za 60 Kč(kde jsem musel valnou část vyhodit,neb byly vždycky mnohem delší jak stěrače),až jsem se naštval a koupil si kvalitní stěrače s vestavěnými nevyměnitelnými gumičkami.Už se s nimi chystám na druhou zimu.Paráda.mamamia píše: Jo a taky jsem na mrtvici ze stěračů
ja mam na svym 41 cm dlouhy. kdyz to mel jeste otec tak je tam dal ze skodovky. stiraj dobreNulašestka píše:Doporučuji koupit nové stěrače,délku tak 38 cm a ne 31 jak tam dává výrobce......mamamia píše: Jo a taky jsem na mrtvici ze stěračů
mamamia píše:Díky,ale s tou nádrží jsi mě dostal! Jak se tam kouká? Asi ne se zápalkou
,že? Hihihi,bylo to v jedné Grossmanově povídce.Nemám ten líh tam nalít rovnou?Jinak jsem objednaná na výměnu brzdové kapaliny a seřízení brzd.Ještě jsem neviděla převodovku a diferák(co se týká mazání),ale asi to taky nebude žádná sláva...
No taky jsem koupila stěrače...viděla jsem je v akci v TescuNulašestka píše:Nevíš jak se jmenovala ta povídka?Četl jsem ty od Šimka a Grossmana,ale tohle tam nikde nebylo,to bych si pamatoval.Jak se tam kouká? Asi ne se zápalkou ,že? Hihihi,bylo to v jedné Grossmanově povídce![]()
No já na tom byla tehdy v divadle a to řvalo smíchy(jako nakonec vždycky),ale název už si nepamatuju.Vím jen že jeli někam na výlet a tohle zrovna četl Šimek : a škrtl zápalkou,aby se podíval,zda je v nádrži dost benzínu
No,měl problém to dočíst.Myslím,že většina se slzami v očích už další část příběhu nezvládla...
Doporučuji koupit nové stěrače,délku tak 38 cm a ne 31 jak tam dává výrobce.Tisícihran tě nezajímá,jen sundáš staré stěrače z ramínek a nasadíš nové.Osobní zkušenost mám takovou,že u původních stěračů jsem pořád dokola kupoval gumičky za 60 Kč(kde jsem musel valnou část vyhodit,neb byly vždycky mnohem delší jak stěrače),až jsem se naštval a koupil si kvalitní stěrače s vestavěnými nevyměnitelnými gumičkami.Už se s nimi chystám na druhou zimu.Paráda.mamamia píše: Jo a taky jsem na mrtvici ze stěračůNelze než doporučit.
![]()
Rozhodně se to vyplatilo,neb nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci...
Tak s těma stěračema bych fakt potřebovala poradit.Mám ještě ty nerezový ramínka a na ně ty cely nový stěrače nejdou přidělat,protože nají jiný uchycení.Dá se to koupit i s ramínkem?...nebo tak nějakWolf píše:To osazeni na raminka se da ale mnohdy prehodit na to jedine spravnemamamia píše:No taky jsem koupila stěrače...viděla jsem je v akci v Tescu,nenadávejte mi.Nenapadlo mě,že mají jiné úchyty na ramínka,že se to prostě tak dělá,že to mají auta jinak.Chjo.No,má je kolega na autě.
- ladovske. W.
Díky vám všem za rady.Koupila jsem OR 34 na předek a zimáčky na zadek,všechny 165/80/13.V servise dost koukali na ten podivný rozměr,co z toho sundavali.Ptali se,jestli je to tak normálníLuděk Musil píše:Rozhodně si na auto osaď všechny pneumatiky stejného rozměru!
Pro (i Tvůj) 2107 jsou schváleny tyto pneumatiky:
165/80 R13 79 S na ráfku 5 j x 13
alternativně lze použít 175/70 R13 82 S i 165/70 R13 79 S .
To, že u sportovních vozů se používají na nápravách různě široké pneumatiky je určeno tím, že slouží ke sportu - tedy nikoliv k běžnému provozu na silnici. L.