dalkove serizovani prednich svetel - hydrokorektor
Moderátor: Moderátoři
Zdravím, mám samarku a nastavení světel je taky v troubě, navíc tam předchozí majitel nacpal hydrokorektor z favorita zřejmě. Máte někdo zkušenosti jakým způsobem to naplnit kapalinou, aby tam nebyl vzduch? Předpokládám že bude nutná kompletní demontáž, jinak si nedovedu představit jak dostat kapalinu do všech částí. A ponořit to všechno do lavoru a pospojovat. Nebo má někdo jiný zkušenosti, či postup?
Lada Samara 1.3 3dv. - vrakoviště
Peugeot 106 1.1 3dv.
Peugeot 106 1.1 3dv.
tak tak. jak se to zkurvi, tak to moc dobre opravit nejde. nevim jak na samaru ale na 04/05/07 jsem platil za novy 300 CZK, takze se asi opravovat ani nevyplati.Wolf píše:Ja ano, i kdyz je to nepopularni, ale asi Ti stejne nezbyde nic jineho. Ale abych prilis neodbocoval - nejlepsi je komplet vymena za jiny. W.JimBeem píše:..... Nebo má někdo jiný zkušenosti, či postup?
VAZ 2104 1.3 1989
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si přečíst první tři příspěvky v tomto tématu.JimBeem píše:Zdravím, mám samarku a nastavení světel je taky v troubě, navíc tam předchozí majitel nacpal hydrokorektor z favorita zřejmě. Máte někdo zkušenosti jakým způsobem to naplnit kapalinou, aby tam nebyl vzduch? Předpokládám že bude nutná kompletní demontáž, jinak si nedovedu představit jak dostat kapalinu do všech částí. A ponořit to všechno do lavoru a pospojovat. Nebo má někdo jiný zkušenosti, či postup?
Ano, neodvzdušníš. Pokud máš teďka pokleslá světla, sežeň si kus trubičky a nasaď na ty vysouvací třmeny. Naklápět nepůjde, ale světla budou opět pozdvihlá. Naklápění stejně nikdo moc nevyužívá. Někde jsem to podrobně popisoval v sekci nová řada -
průměry a délka mosazné trubičky za dvacku od topenářů.
průměry a délka mosazné trubičky za dvacku od topenářů.
Dodge Avenger 2.0 VVT
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele: