co hrozi, ak dam silnejsiu baterku?
Moderátor: Moderátoři
Taky je potřeba mít při výběru trochu štěstí... Když je v obchodě na paletě několik autobaterek, člověk neví co se dělo zrovna s tím konkrétním kusem, třeba už má ta baterka něco za sebou
Denisův názor mě od Bannerky dost odradil, asi se na ní vybodnu.
VARTA bývala za komančů "něco" ale teď když to vyrábí v licenci kdejaký "mongol" tak to stojí taky za houby (většinou).
Denisův názor mě od Bannerky dost odradil, asi se na ní vybodnu.
VARTA bývala za komančů "něco" ale teď když to vyrábí v licenci kdejaký "mongol" tak to stojí taky za houby (většinou).
nejak sem zapomel napsat co ze to mam za znacku baterky . nic jinyho nez Black Power sem na ni nenasel takze se asi takhle bude znacka jmenovat
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
S tím kusem štěstí má Pool asi pravdu. Někde v obi na regále může ta baterka ležet třeba pár měsíců, a pak už od ní asi nemůžem moc čekat.
Jinak jsem zapoměl podotknout, že mám v 02jce polovodičový regulátor dobíjení -originál Rus, a ten reguluje opravdu znamenitě. Napětí je stabilně na 14,7-14,8 V ať jsou otáčky jakékoli, a světel svítí kolik chce. (samosebou mimo volnoběhu )
Jinak jsem zapoměl podotknout, že mám v 02jce polovodičový regulátor dobíjení -originál Rus, a ten reguluje opravdu znamenitě. Napětí je stabilně na 14,7-14,8 V ať jsou otáčky jakékoli, a světel svítí kolik chce. (samosebou mimo volnoběhu )
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.