dalkove serizovani prednich svetel - hydrokorektor
Moderátor: Moderátoři
dalkove serizovani prednich svetel - hydrokorektor
Vzhledem k totalnimu rozebrani palubni desky jsem se odhodlal zprovoznit i dalkove ovladani naklonu prednich svetel (04, sedany mozna nemaji) - nikde jsem ale k teto vecice nenasel jakoukoli informaci :/ Da se to nejak diagnostikovat, naplnit mediem, vypustit, rozebrat? Vypada to tak chatrne, ze se bojim za to vzit, abych to nerozlamal.
Naposledy upravil(a) Dawid dne pon zář 04, 2006 23:05, celkem upraveno 1 x.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Ivo napsal:
Jo, a jmenuje se TO tuším hydrokorektor.
A přece se jeden šílenec našel. Já to opravoval na Citr.jumper.Odstřižení rozpraskaných konců trubiček, naplnění koncentrovaným fridexem, nasazení trubiček po mírném ohřátí. Funguje to už 3,5 roku. Ale do svojí 2104 jsem bez váhání koupil nový, cena je totiž úplně jinde ! A vovovo tom to je.Nevím o nikom, kdo by to spravoval.
Jo, a jmenuje se TO tuším hydrokorektor.
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Fridex, ten jsem prostě zrovna měl po ruce. Nezamrzne to, nezhoustne, ale zas je to trochu hustší než třeba ta francovka, čili lepší na těsnění.
No, ale zas ta francovka je lepší na pití, než ten Fridex...ačkoli dávám přednost Tulamorce
No, ale zas ta francovka je lepší na pití, než ten Fridex...ačkoli dávám přednost Tulamorce
Lada ? - tím jezdit, není normální !
Kde jezdis na STK? Kdyz se me na STK technik ptal, jestli to funguje a ja mu rekl ze by melo, tak vypadal velice prekvapene - jako by to jeste nevidl funkcni ...Ivo píše:U mě to na STK taky chtěli, ale nakonec si našli něco jiného.
Idealni by bylo nahradit cely system elektronickou regulaci ... jeste jsem na to ale nemel cas a nejakou dobu to tak zustane ...
Deli
Na STK jezdím do Hrabové. Celkem se to tam dá. Nejsou to nějací nafoukanci, co ti musí vždycky něco najít. Si vzpomínám, že když jsem koupil minulé auto tak bych přes STK neprošel. Na rovinu jsem technikovi řekl že jsem to zrovna koupil a budu to spravovat, akorád že tu technickou potřebuju. Tak mi to prošel, řekl co a jak a dal mi to na dva roky. Takže spokojenost.