Moderátor: Moderátoři
jasne uz o tom bola debata, co som pozeral tak u nas sa predava zhruba za 300,- no len neviem aky je koncovy efekt, zrejme to bude mat nejaky ucinok, ale originalu sa asi nevyrovna.Nulašestka píše:Už jste slyšeli o pozinku ve spreji?
no co je na nej zazracneho? ze tou pastou vyplnis miesta, kde by ti tmel len tak nepomohol a nahradi ti to zvaranie, ale da sa pouzit len na mensie upravy. Je to nieco ako tmel ale ztuhne to na kov. Proste tym zastavis aj koroziu na dlhsi cas ako tmelom, co mam skusenosti tak za 3 roky sa na tmelenom mieste touto pastou nic hrdzave neukazalo.Hnojar píše:co to je za kovovou pastu a co je na ni zazracneho ?
Kdyz reknes tekuty kov, meli by vedet o co jde. ale kde presne se ptat nevim, meli jsme to pucenyHnojar píše:čili mám jít do drogerie a chtít tekutý kov ??? nebo zázračnou kovovou pastu.......? prostě jak se tomu říka a kde se to dá koupit
napr. http://www.vltava2000.cz/madoil/goodsde ... ID=6670006Hnojar píše:čili mám jít do drogerie a chtít tekutý kov ??? nebo zázračnou kovovou pastu.......? prostě jak se tomu říka a kde se to dá koupit ? je to jednosložkové nebo více atp. ?