Dobrá odpověď na článeček, který se tu kdysi taky objevil a který nesl název "Lada se vytunit prostě nedá". A i když ten se týkal klasiků, většina lidí to tak nějak vztahuje na jakoukoliv Ladu... Je to fakt kráska.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... &id=287062 tak je o par hodin pozděj ale to stejný ....za tohle auto bych byl ochotnej obětovat už nějakej peníz ale to by se to sem muselo dovážet a nesměla by na to jistá společnost v ČR srát Pak by tady Ladařum bylo docela fajn měly by ND a noví auta a ne stary herky kerý lepí kdov z čeho toto je určeno pro CS Auto Lada (doufám že se v nazvu nemýlím )
kua ale jke peknaaaaa.S tymto jak by osm dosiel na zraz a na nej este nejake logaa firiem,iny lak tha by vsetci kukali.toto je Lada?nemam slov
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
mayo456 píše:kua ale jke peknaaaaa.S tymto jak by osm dosiel na zraz a na nej este nejake logaa firiem,iny lak tha by vsetci kukali.toto je Lada?nemam slov
Majo píše: ze tak lahka karoseria so 160timi konmi zrychli z 0 na 100km/h za 11,2s?
Přesně tak,jeden z těch údajů bude blbost,buďto to nejede 220 km/h a nebo to musí zrychlovat 0-100km/h na hranici osmi vteřin.To by potom odpovídalo.Ale za 11,2s dneska zrychlí kdejaká čtrnáctistovka.
JmJ:Sa zvykne davat na kapotu abo na predne dvere abo aj kjludne inde loga firiem od ktorej mas v aute komponenty
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.